Sana Jardin Revolution de la Fleur Eau De Parfum No.7

Eau de Parfum cvetno svež

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Sana Jardin Incense Water Eau de Parfum
Sana Jardin Vanilla Nomad Eau de Parfum
ZARKOPERFUME The Muse

Opis

Tropsko cvetoči Eau de Parfum s čutnim pridihom.

Revolucija de la Fleur Sane Jardin spominja na tople, peščene plaže Balija, obkrožene z morjem cvetov ylang-ylanga, maroškega jasmina, frangipanija in zapeljive vrtnice. V spremstvu toplega poljuba sandalovine in vanilije nikoli ne želite zapustiti tega kremnega cvetnega vonja. Ni vam treba. ;-)

Vonjave Sana Jardin vsebujejo visoko koncentracijo eteričnih olj in imajo zato veliko silaža in nadpovprečno obstojnost.

Piramida vonjav:

  • glavna note: vrtnica, frangipani
  • srčna nota: neroli, madagaskarski ylang ylang, maroški jasmin
  • osnovna nota: vanilija, sandalovina

Luksuz in trajnost: za blagovno znamko Sana Jardin stoji gibanje "The Beyond Sustainability". To vključuje, na primer, projekt "pomarančni cvet". To je pobuda, ki bo zagotovila, da bodo maroške ženske v parfumeriji pošteno nagrajene in jim bo nudena poklicna prihodnost s posebnim usposabljanjem. Cvetovi pomarančevca, potrebni za proizvodnjo parfumov, so ekstrahirani v dišavna olja, nato ženske predelajo rože v izdelke, kot so dišeče sveče ali voda pomarančnega cveta, in jih prodajo. Dovoljeno jim je ohraniti skupno plačo.

Cilj je uresničiti ničelno idejo o učenju veščin, kot so tržne in vodstvene veščine, in jim pomagati, da postanejo ekonomsko neodvisne.

Izdelek: Eau de Parfum
Blagovna znamka: Sana Jardin
Lastnosti: Brez testiranja na živalih

Izkušenj v slovenščina za Sana Jardin Revolution de la Fleur Eau De Parfum No.7