Magazin

AHAVA: Moč narave AHAVA: Moč narave

Izjemno učinkoviti negovalni izdelki AHAVA spodbujajo brezhibno, oživljeno polt. Z naravnimi sestavinami in okolju prijazno proizvodnjo je kozmetika ustvarjena v skladu z naravo.

Retinol: tako deluje pri negi kože! Retinol: tako deluje pri negi kože!

Priljubljena učinkovina proti staranju zmanjšuje gube, krepi strukturo kože in koži nudi antioksidativno zaščito. V tem prispevku lahko izveste vse, kar morate vedeti o vsestranskem retinolu.

5 koristnih nasvetov za temne podočnjake 5 koristnih nasvetov za temne podočnjake

Vsi poznamo zabuhle oči in podočnjake, še posebej po kratki noči ali stresnem tednu v službi. Toda kaj v resnici pomaga proti temnim sencam? Tukaj je 5 dragocenih nasvetov za vas!

Meet the Founder: éternel Meet the Founder: éternel

S serijo intervjujev "Meet the Founder" našim blagovnim znamkam damo obraz in predstavimo ustanovitelje za njimi. Tokrat smo se pogovarjali s Sihame Aziz, ustanoviteljico éternela.

Prehranska dopolnila v kozmetiki Prehranska dopolnila v kozmetiki

Kdo je rekel, da so prehranska dopolnila samo za športnike? V svetu kozmetike se vse več govori o nutrikosmetiki in njenih učinkih. Ali jih še ne poznate? Potem preberite ta članek!

Kateri serum ustreza vaši koži? Kateri serum ustreza vaši koži?

Negovalni serum za obraz je popoln dodatek k vaši vsakodnevni negi, vendar le, če ustreza potrebam vaše kože. Pojasnili vam bomo, kateri serum vam najbolj ustreza!

5 lepotnih trikov za poletje 5 lepotnih trikov za poletje

Vročina, sonce in počitnice, z eno besedo: poletje! Odkrijte najbolj očarljive trende, s katerimi boste svojo lepoto razkrili tudi v najbolj vroči sezoni leta.

Salicilna kislina / BHA - vse, kar morate vedeti! Salicilna kislina / BHA - vse, kar morate vedeti!

Salicilna kislina ali BHA - sestavino poznamo pod obema imenoma, zlasti ko gre za eksfoliativne pilinge. Zdravilna učinkovina zagotavlja bolj zdravo, enakomerno in sijočo polt. Kako deluje in če je to nujno za vašo lepotno rutino, ugotovite v...

Meet the Founder: Zarkoperfume Meet the Founder: Zarkoperfume

Cosmeterie v pogovoru z Zarkom Ahlmannom Pavlovom, ustanoviteljem danske dišavne znamke Zarkoperfume. Blagovna znamka, navdihnjena s skandinavskim pridihom, je še posebej znana po svojih grandioznih dišavah molekul.

5 lepotnih nasvetov za nego kože poleti 5 lepotnih nasvetov za nego kože poleti

Bleščeči sončni žarki, zlata koža in dobro počutje - komaj čakamo, da pride poletje! Toda poletje je tik za vogalom, zato se lahko že soočamo z različnimi možnimi težavami glede nege kože. Preberite več tukaj!