Magazin

Après ski za vašo kožo Après ski za vašo kožo

Ob zadostni količini snega in sonca ni lepšega kot smučanje. Z našo apres ski rutino lahko poskrbite, da bo vaša koža sijoča tudi na smučarskih počitnicah.

Clean Girl Aesthetic Clean Girl Aesthetic

Vsakdo, ki je aktiven na platformah družbenih medijev, je zagotovo opazil najnovejši trend: Clean Girl Aesthetic. Prepustite se navdihu in ustvarite minimalističen, naraven videz s pomočjo naših nasvetov.

Beauty Trends 2023 Beauty Trends 2023

Prišlo je leto 2023 in z njim novi trendi v ličenju in negi kože. Ne zamudite vseh naših predlogov!

How To Party How To Party

Konec leta je vse bližje in leto 2023 je pred vrati. Novo leto pomeni predvsem eno: praznovanje, praznovanje, praznovanje. Odkrili vam bomo naše lepotne nasvete za pravo ličenje, s katerim boste novo leto začeli popolnoma stilizirani.

Sijajno skozi božični čas Sijajno skozi božični čas

Božični čas je lahko včasih zelo stresen. Zato je še toliko bolj pomembno, da si vsake toliko časa zavestno vzamete čas zase ter svojemu telesu in umu privoščite malo oddiha. Ta majhna rutina za nego obraza bo vaši koži podarila nov sijaj.

V 3 korakih do izrazitega videza V 3 korakih do izrazitega videza

Negovane in sijoče oči z dolgimi, polnimi trepalnicami – pokazali vam bomo naše najljubše izdelke za nego oči za živahne oči, ki navdušijo s svojo eleganco in popolnostjo.

Naši nasveti za nego v hladni sezoni Naši nasveti za nego v hladni sezoni

Koža in lasje so zlasti v teh ledenih temperaturah zelo obremenjeni. Suhost in dolgočasnost sta običajno nezaželena spremljevalca. Za vas imamo popolne izdelke za nego, s katerimi lahko v zimskih mesecih vsak dan razvajate svoje telo.

Christmas Party Essentials Christmas Party Essentials

Leto je naokoli, božični čas se bliža in z njim množica božičnih praznovanj. Seveda ne sme manjkati sijoča polt in brezhiben make-up - naši izdelki ponujajo popoln vsestranski paket.

Self-Care z izdelki FOREO Self-Care z izdelki FOREO

Pravilno nego obraza zaradi vsakdanjega stresa pogosto zanemarimo. Vendar je še posebej pomembna za naše dobro počutje in kožo ter ob redni uporabi zagotavlja zdrav in mladosten videz. Kako bi bilo, če bi se lahko vsak dan udobno, enostavno in...

AHA proti BHA: Katera kislina je prava zame? AHA proti BHA: Katera kislina je prava zame?

Če želite zdravo in sijočo kožo, potem izdelki za piling ne smejo manjkati v vaši rutini nege. Kemični pilingi, kot sta alfa hidroksi kisline (AHA) in beta hidroksi kisline (BHA), sta dve aktivni sestavini, ki ju najdemo v številnih kozmetičnih...