Magazin

Zakaj je zaščita pred soncem še posebej pomembna spomladi Zakaj je zaščita pred soncem še posebej pomembna spomladi

Pomlad je že skoraj pri nas. Zaščita pred soncem gre z roko v roki s povečano izpostavljenostjo soncu, zato se današnja objava v blogu osredotoča na temo kozmetike, obogatene s SPF, obenem pa izpostavlja nekaj dragocenih informacij o zaščiti pred...

Skupaj delamo dobro na mednarodni dan žena Skupaj delamo dobro na mednarodni dan žena

Ob mednarodnem dnevu žena, 8. marca, podpiramo programe za begunke mednarodne organizacije UNHCR in nemške partnerske organizacije UNO-Flüchtlingshilfe. Pomagajte s svojim prispevkom tudi vi, vse donacije, prejete med 7. in 9. marcem 2023, bomo...

Valentine's Day Glow Valentine's Day Glow

Podarite svoji koži osupljiv sijaj za valentinovo in razvajajte svoje telo z najboljšimi negovalnimi izdelki kot majhno izjavo ljubezni do sebe. Tukaj so naši nasveti in triki za svežo in naravno sijočo polt.

Après ski za vašo kožo Après ski za vašo kožo

Ob zadostni količini snega in sonca ni lepšega kot smučanje. Z našo apres ski rutino lahko poskrbite, da bo vaša koža sijoča tudi na smučarskih počitnicah.

Clean Girl Aesthetic Clean Girl Aesthetic

Vsakdo, ki je aktiven na platformah družbenih medijev, je zagotovo opazil najnovejši trend: Clean Girl Aesthetic. Prepustite se navdihu in ustvarite minimalističen, naraven videz s pomočjo naših nasvetov.

Beauty Trends 2023 Beauty Trends 2023

Prišlo je leto 2023 in z njim novi trendi v ličenju in negi kože. Ne zamudite vseh naših predlogov!

How To Party How To Party

Konec leta je vse bližje in leto 2023 je pred vrati. Novo leto pomeni predvsem eno: praznovanje, praznovanje, praznovanje. Odkrili vam bomo naše lepotne nasvete za pravo ličenje, s katerim boste novo leto začeli popolnoma stilizirani.

Sijajno skozi božični čas Sijajno skozi božični čas

Božični čas je lahko včasih zelo stresen. Zato je še toliko bolj pomembno, da si vsake toliko časa zavestno vzamete čas zase ter svojemu telesu in umu privoščite malo oddiha. Ta majhna rutina za nego obraza bo vaši koži podarila nov sijaj.

V 3 korakih do izrazitega videza V 3 korakih do izrazitega videza

Negovane in sijoče oči z dolgimi, polnimi trepalnicami – pokazali vam bomo naše najljubše izdelke za nego oči za živahne oči, ki navdušijo s svojo eleganco in popolnostjo.

Naši nasveti za nego v hladni sezoni Naši nasveti za nego v hladni sezoni

Koža in lasje so zlasti v teh ledenih temperaturah zelo obremenjeni. Suhost in dolgočasnost sta običajno nezaželena spremljevalca. Za vas imamo popolne izdelke za nego, s katerimi lahko v zimskih mesecih vsak dan razvajate svoje telo.

Christmas Party Essentials Christmas Party Essentials

Leto je naokoli, božični čas se bliža in z njim množica božičnih praznovanj. Seveda ne sme manjkati sijoča polt in brezhiben make-up - naši izdelki ponujajo popoln vsestranski paket.