Magazin

Praznovanje dneva Zemlje: danes in vsak dan Praznovanje dneva Zemlje: danes in vsak dan

Dan Zemlje je vsakoletni dogodek, ki poteka 22. aprila. To je dan, na katerega ljudi spodbujamo, da izkažejo podporo varstvu okolja, spoštujejo omejeno količino naravnih virov, ki so pri roki, ter namenijo večjo pozornost lastni porabi in vedenju...

Donatorska akcija za mednarodni dan žena Donatorska akcija za mednarodni dan žena

Ob mednarodnem dnevu žena 8. marca podpiramo UNHCR-jeve programe za begunce z 1 € na naročilo. Trenutne razmere v Ukrajini kažejo, kako hitro lahko pobeg postane zadnja možnost iz negotove situacije.

Poslovne ženske v lepotni industriji Poslovne ženske v lepotni industriji

Mednarodni dan žena že nekaj let opozarja na vprašanja enakih pravic in enakosti spolov. V čast tega posebnega dne predstavljamo 4 blagovne znamke, ki so jih ustanovile vplivne ženske v lepotni industriji.

Neustavljiv videz Neustavljiv videz

Dajte svojemu videzu WOW učinek s čudovito urejenimi trepalnicami! Volumen, podaljšanje ali popolno privihane trepalnice: odkrili bomo katera maskara bo izpolnila vaše želje!

Ideje za darila za valentinovo Ideje za darila za valentinovo

Valentinovo je tik pred vrati! Zbrali smo nekaj namigov za darila, ki bodo vašim najdražjim zagotovo narisali nasmeh na obraz!

Zodiac Edition: vodnar (21.1. - 19.2.) ♒ Zodiac Edition: vodnar (21.1. - 19.2.) ♒

Karizmatičen, zvest, ustvarjalen in strpen – to so lastnosti, s katerimi se horoskopsko znamenje Vodnar pogosto opisuje. Ugotovite katerih lepotnih izdelkov se bodo vodnarji najbolj razveselili!

5 nasvetov za dolge in močne lase 5 nasvetov za dolge in močne lase

Le kdo si ne želi lepih in negovanih las? Prava izbira formul izdelkov je bistvenega pomena za doseganje dolgih, prožnih in zdravih las. Preberite si naše nasvete, kako to doseči!

Pantone Color of the Year 2022 Pantone Color of the Year 2022

Barva Pantone Color of the Year 2022 je izbrana! Posebnost: Letos je Pantone Color Institute popolnoma preoblikoval barvo. Svetlo vijolična z vijolično rdečim podtonom: PANTONE 17-3938 Very Peri

Naši nasveti za nego suhe kože Naši nasveti za nego suhe kože

Naša koža je lahko pogosto nagnjena k izsušitvi, zlasti v zimskih mesecih. Hrepeni po dodatnem odmerku nege, ki ji zagotavlja intenzivno vlago. Odkrijte tri izdelke, ki nudijo prave koristi za vašo kožo v hladnem obdobju!