Magazin

Losjon, krema ali mazilo - v čem je razlika?

Uporabljamo jih vsak dan: losjone, kreme in mazila. Toda v čem je točno razlika in katero mešanico za kaj uporabiti? Za vas smo ustvarili pregled, ki vam omogoča idealno in pravilno uporabo.

Meet the founder: NUORI

V naši seriji intervjujev "Spoznajte ustanovitelja" vam predstavimo obraze vaše najljubše blagovne znamke. Ustanoviteljica NUORI Jasmi Bonnén je spregovorila z nami in razkrila zgodbo, ki stoji za blagovno znamko.

Hialuronska kislina pod lupo

Sestava skoraj vse kozmetike proti staranju: hialuronska kislina. Kaj je hialuronska kislina in kakšne koristi lahko nudi koži. Več o orožju proti staranju preberite v današnji objavi v spletnem dnevniku.

Prava nega las za pomlad

Spravite lase iz zimskega spanja in jih pripravite na toplejše mesece v letu. Naših 5 nasvetov vam bo pomagalo spremeniti zahtevne lase v nekdanji sijaj, nahraniti lasišče in zmanjšati sezonsko izpadanje las.

Meet the founder: All Tigers

V naši seriji intervjujev "Spoznajte ustanovitelja" vam predstavimo obraze vaših najljubših blagovnih znamk. Ustanovitelj ALL TIGERS Alexis Robillard je spregovoril z nami in razkril zgodbo za svojo založbo.

Double Cleansing: skrivnost K-Beauty

V današnji objavi v spletnem dnevniku izpostavljamo korejski način optimizacije rutine čiščenja kože. Preberite več o skrivnosti žareče kože z optimizacijo rutine čiščenja.

Zakaj je zaščita pred soncem še posebej pomembna spomladi

Pomlad je že skoraj pri nas. Zaščita pred soncem gre z roko v roki s povečano izpostavljenostjo soncu, zato se današnja objava v blogu osredotoča na temo kozmetike, obogatene s SPF, obenem pa izpostavlja nekaj dragocenih informacij o zaščiti pred...

Retinol, hialuron, vitamin C: učinkovine v kozmetiki

Vsak tip kože in polti ima svoje individualne potrebe. Da bi ugotovili, katera kozmetika je primerna, je treba vedeti, katere učinkovine so, kakšne učinke imajo na kožo in katere učinkovine ne smemo kombinirati med seboj.

Nasveti in triki za čiščenje čopičev

Čopiči za ličenje zbirajo ostanke izdelkov, ki lahko vodijo do nečistoč na koži. Da ščetine ostanejo brez umazanij, jih je treba redno čistiti. Tu je nekaj naših nasvetov, kako lepotna orodja ohraniti v vrhunskem stanju.