Magazin

Kateri serum ustreza vaši koži?

Negovalni serum za obraz je popoln dodatek k vaši vsakodnevni negi, vendar le, če ustreza potrebam vaše kože. Pojasnili vam bomo, kateri serum vam najbolj ustreza!

5 lepotnih trikov za poletje

Vročina, sonce in počitnice, z eno besedo: poletje! Odkrijte najbolj očarljive trende, s katerimi boste svojo lepoto razkrili tudi v najbolj vroči sezoni leta.

Salicilna kislina / BHA - vse, kar morate vedeti!

Salicilna kislina ali BHA - sestavino poznamo pod obema imenoma, zlasti ko gre za eksfoliativne pilinge. Zdravilna učinkovina zagotavlja bolj zdravo, enakomerno in sijočo polt. Kako deluje in če je to nujno za vašo lepotno rutino, ugotovite v...

Meet the Founder: Zarkoperfume

Cosmeterie v pogovoru z Zarkom Ahlmannom Pavlovom, ustanoviteljem danske dišavne znamke Zarkoperfume. Blagovna znamka, navdihnjena s skandinavskim pridihom, je še posebej znana po svojih grandioznih dišavah molekul.

5 lepotnih nasvetov za nego kože poleti

Bleščeči sončni žarki, zlata koža in dobro počutje - komaj čakamo, da pride poletje! Toda poletje je tik za vogalom, zato se lahko že soočamo z različnimi možnimi težavami glede nege kože. Preberite več tukaj!

5 ekološko trajnostnih lepotnih nasvetov!

Bolj ekološki in ozaveščen življenjski slog je vse bolj bistven, tudi v naši lepotni rutini! Oglejte si naše nasvete in korak za korakom izboljšajte svoj življenjski slog.

Losjon, krema ali mazilo - v čem je razlika?

Uporabljamo jih vsak dan: losjone, kreme in mazila. Toda v čem je točno razlika in katero mešanico za kaj uporabiti? Za vas smo ustvarili pregled, ki vam omogoča idealno in pravilno uporabo.

Močne mame v lepotni industriji

Predstavljamo vam 3 superženske, ki so ustanovile lastna podjetja, medtem ko so si ustvarjale družino. Današnja objava v spletnem dnevniku je poklon uspešnim direktorjem v lepotni industriji.