5 nasvetov za vroče poletne dni

5 nasvetov za vroče poletne dni

Tako ostanete hladne glave kljub vročim temperaturam

Čeprav je poletje za mnoge eden najlepših mesecev v letu, lahko vročina pogosto predstavlja vse večje breme za telo in duha. Zato vam razkrivamo 5 preprostih nasvetov, ki vam bodo poleti pomagali ohraniti hladno glavo!

Nasvet št. 1: Oprhajte se z mlačno vodo

V vročih dneh si pogosto ne moremo zamisliti nič boljšega kot hladen tuš, vendar je to pravzaprav kontraproduktivno - ker: Hladna voda pretrese krvni obtok, poveča krvni tlak in povzroči hitro krčenje žil. Rezultat: ko se ohladite, se še bolj znojite. Zato je priporočljivo, da pri prhanju uporabljate mlačno vodo.

Naš nasvet: Osvežilni Aloe 92% Shower Gel von Holika Holika zagotavlja intenzivno vlago in preprečuje draženje kože. Aloe Vera, izvlečki iz kumare in Centelle Asiatica poskrbijo za dodatno svežino.

Nasvet št. 2: Osvežitev na poti

Osvežilni serumski spreji so idealen spremljevalec na poti. H2 Dermadeca Serum Spray NEOGEN kožo vlaži z nežno meglico in deluje revitalizirajoče. Ravno prava stvar za sproščujočo osvežitev vmes!

Nasvet št. 3: Dodatna svežina iz hladilnika

Cucumber Gel Mask von Peter Thomas Roth ima dodaten hladilni učinek, če jo hranite v hladilniku. Osvežilna maska je obogatena z izvlečkom kumare in aloe vero ter koži zagotovi optimalno vlago – popolno tudi po sončenju!

Nasvet št. 4: Namočite noge pred spanjem

Noge in stopala so po dolgem, vročem dnevu pogosto otekle in se počutijo težke. Naš nasvet: kopel za stopala s poprovo meto ali drugimi dodatki za kopel in ledenimi kockami! Lepotni program odlično zaokroži sproščujoča maska za stopala. Peppermint Relaxing Socks Iroha Socks lajšajo občutek težkih, utrujenih nog in pustijo stopala svilnato mehka.

Nasvet #5: Termofor za hlajenje

Res deluje: termofor napolnite s hladno vodo, postavite v hladilnik za približno 2 uri in nato uživajte v hladilnem učinku.