Kako se učinkovito znebiti celulita

Kako se učinkovito znebiti celulita

Krepilne kreme in učinkovita orodja

Kaj točno je celulit?

Celulit je nevnetna sprememba podkožnega maščobnega tkiva na stegnih in zadnjici, ki ga ima v povprečju več kot 80% vseh žensk. Skoraj izključno ženske so prizadete, ker imajo različno strukturo vezivnega tkiva (vzporedne vezi vezivnega tkiva namesto mrežastih, kot pri moških). Poleg tega imajo ženske na splošno tanjšo povrhnjico in bolj elastičen dermis ter običajno več maščobnih celic v hipodermisu kot moški. Maščobne celice se potisnejo navzgor in jih podkost ne more enakomerno zadržati. Tako nastane nepravilna površina kože. Zaradi značilnega videza celulit imenujemo tudi pomarančna koža.

Celulit kot tak ni bolezneska težava, saj ne povzroča bolečin ali vpliva na zdravje. Vendar pa se mnogim ženskam zdi, da so neškodljive udrtine vidno moteče.
Medtem obstajajo visoko učinkovite anticelulitne kreme, ki pospešijo krvni obtok in lahko pomagajo učvrstiti tkivo. V kombinaciji z masažo, redno vadbo in uravnoteženo prehrano lahko dosežete dobre rezultate!

Krepilne kreme in učinkovita orodja

Creme Anti-Cellulite iz skin689

Anticelulitna krema iz kskin689® lahko v nekaj tednih izboljša videz celulita, ker CHacoll® spodbuja tvorbo kolagenskih vlaken. To vodi v krepitev podkožne mreže, ki zadrži maščobne celice in poskrbi za bolj čvrsto kožo. Za optimalen rezultat se krema nanese na prizadeta področja kože vsak dan v obdobju od šest do deset tednov.

Celulite Control Body Cream iz Bio Thai

Krema za telo Cellulite Control vsebuje izvlečke ingverja, garcinije in kofeina v kombinaciji z 11 čistimi eteričnimi olji. Ta mešanica učinkovito spodbuja mikrocirkulacijo in učinkovito deluje proti učinku pomarančneg videza. Zaradi učinkovite mešanice različnih olj z svilenimi izvlečki je koža ob redni uporabi videti bolj gladka in čvrstejša.

Resnično dobro celulitno olje iz Fushija

Resnično dobro celulitno olje za učvrščevanje kože lahko zmanjša videz celulita. Prav tako lahko izboljša čvrstost kože, če ga redno uporabljate. Gotu Kola, eno najbolj znanih ajurvedskih zelišč, olje kavnih zrn in olje grenivke, so znani, da spodbujajo krvni obtok.

Suha krtača iz YÙ Beauty

Suha ščetka YÙ Beauty ima intenzivnejši učinek zahvaljujoč gumbom. Masaža stimulira limfe in jih sproži v gibanje, kar ima lahko razstrupljevalni učinek. Koža postane bolj gladka z dolgotrajno uporabo. Po masaži je koža dobro pripravljena na nadaljnjo nego in lahko bolje absorbira aktivne sestavine.

Spremljajte Cosmeterie na družbenih medijih in ne zamudite lepotnih novic in nagrad!