Najboljše kreme za roke za suho kožo

Najboljše kreme za roke za suho kožo

SOS nega, ki hitro navlaži

Roke povedo vse in naj za seboj pustijo trajen vtis. Suha, razpokana koža je neprijeten prizor in jo lahko zelo neprijetna na otip. Naše roke so vsakodnevno izpostavljene stresom iz okolja, kot so sonce, mraz, voda in milo, zato potrebujejo intenzivno in redno nego.

Najti dobro, primerno kremo za roke ni tako enostavno, kot se sliši, zato preverite naslednja merila:

  • hitro se absorbira
  • nelepljiva in nemastna
  • hidratne lastnosti
  • negovanje in kondicioniranje
  • vsebujejo učinkovite sestavine

Vlažilne sestavine

Sestavine, kot je aloe vera, zagotavljajo intenzivno hidracijo, medtem ko visoko kakovostna olja, med, rastlinski izvlečki in karitejevo maslo zelo negujejo, povečajo elastičnost kože in spodbujajo mladosten videz.

Nasvet Cosmeterie: Roke navlažite večkrat na dan, še posebej po umivanju, pri čemer bodite pozorni na zapestja in konice prstov. Poleg tega lahko suho obnohtno kožico kondicionirate z uporabo olj.

Olje Little Treasure Nourish Cuticle by Nailberry s sladkim mandljevim oljem odstranjuje odvečno obnohtno kožo s pomočjo antioksidantov in hranil. Njegov vitaminski kompleks - vitamini A, E, B1, B2 in B6 - ima zelo regenerativne učinke na nohtih in kožici.

Kreme za roke proti staranju

Koža na hrbtni strani rok je še posebej tanka in zato bolj dovzetna za odraz škode, ki jo naredijo okoljski dejavniki v obliki pigmentacijskih madežev in gub. Proti temu se lahko izognemo z uporabo kreme za roke z UV zaščito in anti starajočimi sredstvi, kot je vitamin E. Ščitniki pred UV zaščito pred prezgodnjim staranjem kože zaradi škodljivih vplivov sonca. Antioksidanti, kot je vitamin E, spodbujajo telesno sposobnost, da obnavljajo celice.

Pomlajevanje kože kože689 Firm Skin & Finger je pomlajevalna krema za roke, ki je napolnjena z visoko učinkovitimi sestavinami, ki dokazano zmanjšujejo nastanek gub in bledijo starostne pege.

Naslovna fotografija: Tiko Giorgadze @domenika prek Unsplash

Spremljajte Cosmeterie na družbenih medijih za najnovejše lepotne novice in nagrade!

Instagram
Facebook