Kako si doma pobarvati obrvi

Kako si doma pobarvati obrvi

3 koraki do popolnih obrvi

Niso vse ženske srečnice, ki imajo polne in košate obrvi. Včasih so dlake lahke in tanke, zato so obrvi videti manj goste. Izboljšajte obrvi s posebnimi barvami, ki dodajo definicijo za osupljiv videz.

Prednost: Barve za obrvi so vodoodporne, odporne proti umazaniji in zdržijo do 6 tednov! Sledite naši vadnici o tem, kako hitro in enostavno doseči polnejše obrvi doma.

Potrebovali boste naslednje:

  • Barvo za trepalnice in obrvi
  • Tekočina za razvijanje
  • Majhna posoda za mešanje
  • Odstranjevalec ličil za oči brez olja
  • Zaščitna krema z visoko vsebnostjo maščob
  • Bombažne blazinice
  • Palčke z bombažno konico
  • Neobvezno: raztopina soli

Priprava :

Pred uporabo odstranjevalca ličil brez olja odstranite kontaktne leče. Nadaljnje čiščenje s solno raztopino, nalito na vatirano blazinico. Ta korak ni obvezen. Na kožo, ki obdaja obrvi, nanesite zaščitno kremo, da preprečite kakršno koli obarvanje (npr. ( Egipčanska magična večnamenska krema za kožo ).

Izberite želeni odtenek trepalnic in obrvi. Barvna paleta RefectoCil Lash in Brow Tints sega od svetlo rjave do jet črne. Izberite odtenek, ki je najbližji vaši naravni barvi las. Vsi odtenki RefectoCil so primerni za občutljivo kožo in so bili dermatološko in oftalmološko testirani.

Prejšnje odtenke je mogoče odstraniti z RefectoCil Blonde Brow. Ta korak je treba storiti, preden nadaljujete z barvanjem obrvi. Opomba: S predhodnim nanosom RefectoCil Blonde Brow se čas, ki je potreben, da se odtenki začnejo uveljaviti, skrajša za 1 do 5 minut.

Odtenek obrvi zmešajte z tekočino, ki se razvija, v enakih delih (razmerje 1: 1 - tj. 2 cm odtenek obrvi na vsakih 10 kapljic tekočine v razvoju). Za mešanje obeh snovi uporabite plastični pripomoček. RefectoCil oksidantna tekočina 3% je optimalno prilagojena za uporabo v kombinaciji z odtenki blagovne znamke in traja do 100 aplikacij.
Nasvet Cosmeterie: Po barvanju obrvi oblikujte. Tako so še najbolj drobne dlake vidne in preprečujejo, da bi barva zamašila pore, kar bi lahko povzročilo grde temne lise na koži.

Uporaba :

Majhno krtačko ali bombažno palčko premažite z mešanico in nanesite na obrvi v smeri rasti. Pazite, da kremo enakomerno nanesete in premažete vse dlake. Za odpravljanje napak uporabite vlažno bombažno palčko. Barvo pustite delovati 5 do 10 minut. Barva bo bolj intenzivna, če jo pustite delovati dalj časa.
Nasvet Cosmeterie: Najbolje je, da obarvate eno obrv za drugim in ne istočasno. Tako boste lahko bolj pozorno spremljali čas za enakomerno viden rezultat.

Najprej odstranite mešanico s suho bombažno blazinico, preden sledite z vlažno bombažno blazinico. Vse ostanke barve lahko odstranite s sredstvom za odstranjevanje ličil ali raztopino s soljo. Počešite obrvi v želeno obliko in et voilà, popolnoma negovane in lepe obrvi!

Krediti za fotografije: RefectoCil

Spremljajte Cosmeterie na družbenih medijih za najnovejše lepotne novice in nagrade!

Instagram
Facebook