Naši nasveti za nego suhe kože

Naši nasveti za nego suhe kože

Tako boste svoji koži zagotovili intenzivno vlago!

Naša koža je lahko pogosto nagnjena k izsušitvi, zlasti v zimskih mesecih. Hrepeni po dodatnem odmerku nege, ki zagotavlja intenzivno vlago. Odkrijte tri izdelke, ki nudijo prave koristi za vašo kožo v hladnem obdobju!

Izdelek 1: 30-dnevni intenzivni tretma

Hyaluron booster ampule Faces of Fey vsebujejo 1,25 % hialurona v obliki 4-kratnega hialuronskega kompleksa, ki daje tako takojšen kot dolgotrajen učinek! Ampule so kot nalašč za 30-dnevno intenzivno nego, da napolnijo zaloge vlage v koži.

Izdelek 2: Intenzivna vlažilna nega

Za mladosten videz: Water Drench™ Hyaluronic Cloud Serum Peter Thomas Roth vsebuje kompleks hialuronske kisline v velikih odmerkih (75 %), ki vaši koži zagotavlja intenzivno vlago, hkrati pa nudi učinek napolnjenosti in glajenja.

Izdelek 3: Za vaše telo

Prav tako moramo dobro skrbeti za svoje telo, zlasti v mrzlih mesecih. Naš nasvet: Mineralni losjon za telo znamke AHAVA neguje vašo kožo, tako da je mehka na dotik in se zelo hitro vpije. Losjon obogaten z 12 bistvenimi minerali vašo kožo učinkovito nahrani. Voda iz Mrtvega morja, bogata s hranili, je prava poslastica za telo.