Novo leto, novi lepotni izdelki!

Novo leto, novi lepotni izdelki!

★ Novoletna zaobljuba 2022: Odkrijte nove lepotne izdelke ★

★ Novoletna zaobljuba 2022: Odkrijte nove lepotne izdelke in poskrbite zase ★

Na Cosmeterie boste našli številne novosti in trendovske znamke z vsega sveta. Bi želeli poskusiti nov vlažilni serum za vašo kožo, dolgo obstojen deodorant za pridih svežine, dišečo svečo za vaš dom ali novo trendovsko dišavo?

Idealen booster hidracije za vašo kožo! QUENCH-UP vlažilni serum Irén Skin z izvlečkom borovnice in hialuronsko kislino daje sijočo in svežo kožo! Posebna formula napolni gube in krepi kožno pregrado za resnično neverjeten rezultat.

PonyHütchen Citrus Fizz Cream Deodorant vas zanesljivo ščiti ves dan. Naravna in hranljiva formula učinkovito deluje proti neprijetnim vonjavam, nežen vonj po limoni, rdeči pomaranči in limonski travi pa poskrbi za dolgotrajen izbruh svežine!

Posebna dišeča sveča Sandalwood Temple Candle znamke Sana Jardin izstopa po čutnem in toplem vonju, ki lahko v trenutku ustvari resnično edinstveno vzdušje. Indijska sandalovina, obogatena s toplimi in očarljivimi notami, bo vsakemu okolju dala pridih razkošja.

Izjemna in razkošna dišava B683 znamke Marc-Antoine Barrois bo očarala vaše čute z žafranom, mošusom in pačulijem. Esence lesa, čutne začimbne note in usnja dajejo tej dišavi resnično izjemen pridih, ki ga skoraj ne boste našli drugje.