Peptidi - zakaj so tako učinkoviti proti gubam

Peptidi - zakaj so tako učinkoviti proti gubam

Anti-Aging-sestavina

Znanstvene študije kažejo obetavne rezultate uporabe peptidov pri negi kože. Imajo odlične lastnosti proti staranju, lahko okrepijo kožno pregrado in pripomorejo k bolj mladostnemu videzu. Poleg tega se peptidi zelo dobro prenašajo in so zato primerni tudi za občutljive tipe kože.

Kaj so peptidi?

Peptidi (kot so keratin, kolagen ali elastin) so lastni gradniki beljakovin v telesu, ki jih najdemo v celicah in so del vezivnega tkiva, las in nohtov. Kot signalna snov spodbujajo proces regeneracije kože. Zato veljajo tudi za odlično sestavino proti staranju v kozmetični industriji. Klinične študije so potrdile, da so peptidi vidno vključeni v procese, kot so rast celic, vitalnost celic in obnova kože.

Z redno uporabo izdelkov, ki vsebujejo peptide, lahko dosežemo bolj čvrsto, bolj mladostno kožo.

Drugi učinki peptidov

  • Povečajte prožnost kože
  • Pomirjujoče lastnosti
  • Izboljšajte elastičnost kože
  • Spodbujanje proizvodnje kolagena
  • Zmanjšajte drobne gubice
  • Povečajte vsebnost vlage v koži

Izdelki s peptidi

Peptidni booster iz Paula's Choice

Peptidni booster vsebuje osem esencialnih peptidov, ki dajo vaši koži vse, kar potrebuje za sijoč in zdrav videz. Booster podpira koži lastne peptide, kot so keratin, kolagen in elastin. Zahvaljujoč zelo učinkoviti peptidni mešanici preprečujemo izgubo vlage, gube in temne lise.

De-Stressed Tonic 1.2 od True True

De-Stress Tonic 1.2 čisti, vlaži in pomirja kožo zahvaljujoč patentiranemu Aloe Vera balansirnemu kompleksu. Hialuronska kislina zagotavlja intenzivno vlago in pušča kožo prijetno. Glavna sestavina je Syn-Tacks - kombinacija peptidov, ki spodbujajo celične beljakovine.

3. Collagen Management Contour Lift ampule Dr. Temt

Ta visoko koncentrirani serum z aktivnimi sestavinami zagotavlja viden zategovalni učinek na konturi obraza in oskrbuje kožo z velikim odmerkom vlage. Intenzivna formula vsebuje peptide, ki tvorijo kolagen in elastin, ter hialuronsko kislino, ki sta bistveni gradnik kolagena. Vitamin C v kombinaciji s kolagenskim gradnikom pomaga podvojiti učinke peptidov, ki povzročajo kolagen in elastin. Zaradi intenzivne vlage hialuronske kisline je koža videti čvrsta in enakomerna.