Lepota od znotraj zahvaljujoč nutricionistični kozmetiki

Lepota od znotraj zahvaljujoč nutricionistični kozmetiki

Močni nohti, koža in zdravi lasje

Dobra nega kože ni dovolj! Organi kože potrebujejo tudi veliko hranilnih snovi za zdrav videz. Ker nezadostna zaloga mikro in makronutrientov lahko privede do težav s kožo, kot so suha, mastna ali umazana koža, in do izpadanja las. Zdrava in uravnotežena prehrana je bistvenega pomena, pa tudi preskrba z mikrohranili (antioksidativnimi vitalnimi snovmi), ki med drugim zagotavljajo nevtralizacijo škodljivih prostih radikalov.

Nutricionistična kozmetika

Nutrikozmetika (beseda ustvarjena iz prehrane = prehrana in kozmetika) omogoča ciljno prehransko dopolnilo s pomembnimi vitalnimi snovmi. Je vrsta mikrohranil in vitaminskih terapij, ki podpira imunski sistem, poveča proizvodnjo kolagena (učinek proti staranju) in lahko poskrbi za zdravo kožo, lase in nohte.

Kokosovo olje

Tonik pomeni lepotna prehranska dopolnila, ki so sestavljena iz čisto naravnih sestavin z dokazanimi učinki in prispevajo k dobremu počutju. Na primer, kapsule iz organskega kokosovega olja ( nakupujte tukaj! ) Vsebujejo hladno stisnjeno kokosovo olje, ki je znano po številnih pozitivnih učinkih na kožo, lase in telo.

Lepota od znotraj

Prehranska dopolnila nemške blagovne znamke YULMI so narejena samo z naravnimi in preizkušenimi sestavinami. Vsebujejo kakovostna zelišča in zdravilne gobe ter podpirajo imunski sistem, presnovo in prispevajo k vzdrževanju normalne kože. Lepotne kapsule ( nakupujte tukaj! ), Intenzivno zdravljenje kože in las z vitamini A, B6, B12, C, pa tudi s selenom in cinkom so popolne za lepoto od znotraj. To 30-dnevno lepotno zdravilo ne samo da pomaga vzdrževati normalno kožo in močne lase, ampak tudi podpira telesno proizvodnjo kolagena in obnavljanje celic.

Regeneracijski napitek

REGENERAID® ( nakupujte tukaj! ) Od Dr. Sova je prehransko dopolnilo, ki spodbuja telesno in duševno regeneracijo.
To je tekoči hranilni koncentrat za proizvodnjo regeneracijskega napitka, ki vsebuje kofein, s holinom, L-cisteinom, elektroliti in minerali, gvarano in vitamini skupine B. Sistem za popravljanje celic skrbi za spodbujanje regeneracije celic v telesu.

Za bolj enakomerno polt

Ta mogočna kombinacija dodatkov kremena Jump Start. Narejena iz silicijevega dioksida (silicijeva kislina), vitamina E, kalcija, folne kisline, vitamina D3 in magnezija zagotavlja organizmu bistvena hranila in antioksidante, povečuje proizvodnjo kolagena in se lahko uporablja za eno, če ga jemljete redno zagotoviti bolj zdravo in enakomerno polt .