5 make-up trikov za polepšanje oči

5 make-up trikov za polepšanje oči

Neverjetni triki za konturiranje oči

1. Nude / beli eyeliner

Namesto črnih eyelinerjev, zaradi katerih so oči videti manjše, se raje odločite za nude ali beli eyeliner. Ti ustvarjajo vidno večje oči in optično širijo izgled očesnega zrkla. Nasvet: kremni eyelinerji imajo daljšo obtojnost in zagotavljajo večjo pokritost na notranji strani veke.

2. Fini eyeliner

Fina črta, narisana na liniji očesa, doda ravno pravšnjo količino izraza za široko usmerjen pogled. Eyelinerji s filcasto čopič konico so še posebej enostavni in hitri za doseganje tega videza, kot je na primer Moart The Drawing Muse Pen Liner. Njegova izredno tanka konica zagotavlja natančnost uporabe, formula za hitro sušenje pa omogoča daljšo obstojnost.

3. Natančno poudarite oči s svetlečimi senčili

Zlati, platinasti ali šampanjski odtenki dodajo več kot le lep element vašemu ličenju oči, zaradi svetlobnih odbojnih lastnosti pa naredijo tudi oči večje. Nasvet: bleščeče odtenke nanesite samo na sredino veke in barvo nežno mešajte. Lepotni čopič za obrvi JACK vašemu očesnemu ličenju zagotavlja profesionalen in natančen zaključek z odličnim barvnim izkupičkom.

4. Cut Crease

Cut crease je oblika konturiranja oči, ki daje očem večjo globino in izraznost s kombiniranjem svetlih in temnih odtenkov. Svetlejši odtenek nanesemo na sredino veke in notranje kotičke oči in jih nežno mešamo, da razbremenimo morebitne ostre črte. Za gubo se uporabljajo temnejši odtenki, kot so rjavi odtenki, ki laskajo vse tone kože. Pomembno je, da se pri gubi popolnoma zlijejo temnejši odtenki, da bi dobili mehkejši videz.

5. Osvetljevanje obrvi

Tudi obrvi so pomembne, ko gre za ohranjanje budnega pogleda. Za vizualno povišico, lahko nanesite na igro pod čelo lok malo označevalnik ali svetleč senco. Vendar lažje mat senčilo deluje prav tako dobro! Ta majhen trik naredi celotno oko večje in sijoče. Svinčnik Highlighter iz Full Browa daje mehko svetleč, ton šampanjca pa se popolnoma prilagaja barvi kože. Zahvaljujoč kremni konsistenci je mešanje še posebej enostavno.