Self-Care z izdelki FOREO

Self-Care z izdelki FOREO

Vaša dnevna 3-stopenjska rutina nege kože

Pravilno nego obraza zaradi vsakdanjega stresa pogosto zanemarimo. Vendar je še posebej pomembna za naše dobro počutje in kožo ter ob redni uporabi zagotavlja zdrav in mladosten videz. Kako bi bilo, če bi se lahko vsak dan udobno, enostavno in hitro razvajali s svojo lepotno rutino? Z orodji FOREO lahko profesionalno nego kože in vsakodnevno 6-minutno izkušnjo v luksuznem spa centru prenesete v svoj dom.

1. korak: Čiščenje obraza z izdelkom LUNA™ 3

Prvi korak v vaši rutini nege kože je temeljito čiščenje obraza, odstranitev ličil in umazanije. LUNA™ 3 vam pomaga optimalno očistiti kožo in jo pripraviti na nadaljnjo nego. Silikonska glava ščetke je na voljo v treh različnih različicah – s točkami dotika, od katerih je vsaka posebej razvita za občutljivo, normalno in mešano kožo – in zagotavlja učinkovito in prilagojeno čiščenje za vsak tip kože. Tako lahko z enim preprostim korakom kožo osvobodite ostankov ličil, znoja, nečistoč in odmrlih kožnih celic. Rezultat: mehka, brezhibna polt.

2. korak: Masaža in učvrščevanje kože z izdelkom LUNA™ 3

S hrbtno stranjo vaše pametne naprave LUNA™ 3 lahko neposredno poskrbite za drugi korak vaše rutine nege kože: Z različnimi ciljno usmerjenimi masažnimi postopki, ki jih lahko izberete v aplikaciji FOREO, lahko z masažno površino in pulzacijami FOREO T-Sonic™ stimulirate različne predele obraza. To sprosti napetostne točke v obraznih mišicah, spodbudi proizvodnjo elastina in kolagena, izboljša absorpcijo izdelkov za nego kože in napne kožo. Doživite svežo, poživljeno in sijočo polt!

3. korak: Nanos maske z izdelkom UFO™ 2

Globoka hidracija vaše kože igra pomembno vlogo v vaši lepotni rutini. Hranilna maska za obraz je zato idealen dodatek k vlaženju vaše kože. S toploto, LED-svetlobo in krioterapijo ter masažo T-Sonic™ UFO™ 2 ne le vlaži vašo kožo, temveč s posebnimi aktivnimi sestavinami mask FOREO poskrbi tudi za njene individualne potrebe po negi. Maske, ki jih aktivira UFO™, so bile posebej razvite za uporabo z napravo, tako da lahko aktivne sestavine prodrejo globoko v kožo in dosežejo največji učinek. S tem inovativnim orodjem nič ne ovira občutno nahranjene kože.