Priprava na počitnice v dveh tednih

Priprava na počitnice v dveh tednih

Da se lahko popolnoma sprostite na počitnicah in prihranite čas med vsakodnevnim stylingom, je tukaj vaš seznam lepote, ki ga načrtujete za približno dva tedna, tako da nič ne gre narobe.

Še pet tednov

Da bi prihranili nekaj časa, medtem ko ste na počitnicah, morate vsekakor obarvati trepalnice in še posebej spodbuditi njihovo rast. Za to so primerni posebni serumi, ki se nanesejo zvečer okoli predela oči kot črtalo za veke. Po približno petih tednih lahko opazimo prve rezultate. Trepalnice so veliko daljše, gostejše in se zdijo debelejše. V kombinaciji z barvnimi trepalnicami sploh ne potrebujete več maskare na počitnicah.

Dva tedna pred potovanjem

Na frizerja pomislimo komak tik pred dopustom, vendar je treba frizuro nujno načrtovati s pripravami na počitnice. Vsakdo, ki dva tedna pred potovanjem reže svoje konice, lahko po počitnicah pričakuje precej manj razcepov. Zlomljene konice bi se še bolj razcepile zaradi vplivov, kot so morska voda, klor in sonce. Če se odstranijo razcepljene konice, so lasje bolj odporni in zdravi. Kljub temu je treba lase zaščititi pred vplivi okolja in zlasti sonca s pomočjo posebnih razpršil za nego, vključno z UV zaščito. Ti lase prekrijejo kot zaščitni premaz in zagotavljajo dodatno vlago. Na področju zaščite pred soncem lahko najdete izbor razpršil za lase z integrirano zaščito pred soncem.

Pet dni pred potovanjem

Redno britje nog med počitnicami je lahko zelo težko. Da lahko počivate do štiri tedne pred dlačicami, lahko pet dni pred odhodom epilirate ali vosekate noge, pazduhe in intimno področje. Potem je dovolj časa za nego, če je koža razdražena zaradi odstranjevanja dlak.

Tri dni do odhoda

Čas se izteka, vendar je najhujše storjeno! Zdaj prihaja nega kože. Za svetlo rumene barve zagotovite blago in rahlo odmerjeno samoporjavitev. Da bi bil rezultat brez madežev, morate vnaprej očistiti telo, da odstranite odmrle kožne celice. Še posebej kolena in komolci se raztezajo sorazmerno močno in se morajo pred nanosom losjona za sončenje negovati s pilingom.
Pri Cosmeterie boste našli tako losjone za samoporjavitev kot tudi kreme za telo, ki imajo učinek nogavic, s pomočjo katerih bodo vaše noge videti brezhibne in rahlo porjavele.

Še dva dni

Zdaj je čas, da na počitnice pripravite roke in noge. To je najbolje doseči v kombinaciji s čiščenjem, masko in pilingom stopal in balzama proti roženici! Lak za nohte je vsekakor priporočljiv za počitnice in trendovska barva laka je v koralnem tonu. Da bo barva obdržala bombardiranje in preživela celoten dopust, jo najbolje zapečatite s pokrivnim premazom.

Dan prej

Malo pred odhodom je v glavnem na agendi sprostitev. To najbolje deluje z maskami za obraz, ki koži zagotavljajo veliko vlage. Koža izgleda bolj gladko, oblazinjeno in polno sijaja. Odvisno od vaših želja lahko uporabite maske iz blaga, ki jih ni treba oprati, maske za odlepljanje ali klasične kremne maske. Če maske shranjujete v hladilniku, se lahko veselite prijetnega kicka svežine.