V 3 korakih do izrazitega videza

V 3 korakih do izrazitega videza

Postavite svoje oči v središče pozornosti

Urejene in sijoče oči z dolgimi in polnimi trepalnicami - predstavljamo vam naše najljubše izdelke za nego območja okoli oči za živahne oči, ki navdušujejo z eleganco in popolnostjo.

1. korak: Ustrezna nega oči kot osnova

Na nego oči pogosto pozabimo med vsakodnevno nego kože. Občutljiva, nežna koža okoli oči zahteva veliko pozornosti. Krema za okoli oči, EYE, znamke Dr. Tonar zagotavlja vaši koži potrebno vlažnost in pomembna hranila, kot so vitamin A, hialuronska kislina, olje mareličnih koščic in vitamin E, da vaše oči zasijejo.

2. korak: Uporabite serum za trepalnice!

Če želite izpopolniti dolžino in volumen vaših trepalnic, lahko visokokakovostni serum za trepalnice resnično pomaga. Eyelash Awakening Serum znamke M2 Beauté spodbuja rast dlak in podpira trepalnice pri preprečevanju prezgodnjega izpadanja.

3. korak: Popolni rezultati z maskaro za volumen

Dobra maskara daje vašim trepalnicam potrebno definicijo in maksimalno dolžino. Seveda pa je izbira maskare ključnega pomena. Maskara Lash Lift znamke SWEED prepriča z inovativno krtačko, ki doseže in prekrije celo prvo tretjino trepalnic, s čimer so oči še posebej poudarjene in definirane.