Christmas Party Essentials

Christmas Party Essentials

Tako bo vsaka božična zabava uspela

Leto je naokoli, božični čas se bliža in z njim množica božičnih praznovanj. Seveda ne sme manjkati sijoča polt in brezhiben make-up - naši izdelki ponujajo popoln vsestranski paket - naj se zabava začne!

Priprava je vse!

Da bo vaša koža med praznovanjem zasijala s svežim sijajem, je vredno pred vsakim praznovanjem vložiti nekaj časa v pravo nego kože. Listne maske iz kolekcije Farm To Face iz Manuka medu in kokosa znamke FOREO vaši koži zagotovijo pomembna hranila in zadostno vlago ter ji pričarajo naraven, revitaliziran sijaj.

Da bo vaša koža dobila dodatno porcijo leska in sijaja, je olje Huile Prodigieuse Or znamke NUXE prava stvar za vas. Olje, obogateno s finimi zlatimi lesketajočimi se delci, pusti na koži očarljiv sijaj.

Glamurozno ličenje za posebne trenutke

Ko gre za ličenje, je to lahko nekoliko močnejše, še posebej v božičnem času. Z živo rdečo šminko, kot je CULT Matte Lipstick znamke MESAUDA, boste na vsaki zabavi zasijali z izraznostjo in samozavestjo.

Senzualno dišeči ves večer

Verjetno ni boljšega komplimenta kot to, da lepo dišite! Prepustite se zapeljivim vonjavam ves večer.

Dezodorantna krema PonyHütchen očara s toplim vonjem sandalovine, vanilje in jantarja in je zaradi svoje majhnosti kot nalašč, da postane vaš najljubši "spremljevalec v torbici" na vsaki zabavi.

Ker večina božičnih praznikov vključuje skupno uživanje hrane, je še toliko bolj smiselno biti opremljen proti slabemu zadahu. Pršilo za usta EXTREME proizvajalca SWISSDENT vam pomaga nežno posvetliti obarvanost zob in hkrati takoj osvežiti dah.

Seveda pa ne sme manjkati pravi parfum – naj bo zapeljivo trpek ali ljubko sladek. Sample Kit proizvajalca VALJUES ali Menage a trois proizvajalca ZARKOPERFUME so idealne velikosti, da jih vzamete s seboj povsod.