4 lepotni cilji, ki bi jih zagotovo morali uvesti

4 lepotni cilji, ki bi jih zagotovo morali uvesti

New Year, New Me

Vse se bo spremenilo! V začetku leta si radi postavljamo zaobljube, katerih pa se držimo le kratek čas. Na te 4 lepotne zaobljube pa bi se resnično morali držati.

Čiščenje, toniziranje in vlaženje

Samo nanesite kremo, sa bo primerna? V letu 2020 s tem načinom ne bomo več zadovoljni! Glede na tip kože in letni čas koža potrebuje zelo posebno rutino nege, ki je prilagojena potrebam. Korejska nega kože je celo sestavljena iz desetih lepotnih korakov. To se sliši veliko, vendar ima popoln smisel.

Pri negi obraza je treba vedno upoštevati vsaj tri korake, da iz kože izvlečemo le najbolje: pravilno čiščenje, uporaba tonerja in vlažilna nega. Kombinacija zagotavlja, da pH ostane v ravnovesju in se krepi kožna pregrada.

Najboljši način za to je, da uporabite nabor izdelkov, ki delujejo skupaj, na primer Resist Anti-Aging Set iz Paula's Choice. Toner dopolnjuje nego.

V posteljo ne gremo dokler ne odstranimo ličil

Ali je spet dolga zabavna noč oziroma ste zaspali na kavču in si zagotovo z obraza niste očistili ličil? Lahko razumemo, toda ne delate popolnoma nič dobrega za svojo kožo. Odslej si ličila vedno temeljito odstranite s čistilom in micelarno vodo - koža vam bo hvaležna.

Dovolj pogosto čistite brisače in orodja za ličenje

Obstaja nešteto vzrokov za nečistoče. Ena izmed teh so lahko bakterije in umazanija na ščetkah, gobicah, čopičih in brisačah. Zato je nujno, da brisače pogosto menjate in jih perete pri visokih temperaturah. Ščetke lahko očistite še posebej hitro in enostavno s čistilcem ščetk StylPro.

Pijete dovolj vode

Na vprašanje hollywoodskih zvezd, kaj je njihova lepotna skrivnost, ponavadi odgovorijo: "Pijte veliko vode!". Slišali smo in prebrali smo že stokrat, vendar si se moramo vedno znova spomniti, da pijemo dovolj vode. Voda poskrbi za debele kožne celice sepravi da koža ostane elastična. Če spijete vsaj 1,5 litra vode na dan, lahko preprečite gubice, ki jih povzroča suhost in bledo kožo.

Omejena ponudba: podarili vam bomo škatlo "New Year, New Me"!

Začetek novega leta se posladkajte z našo škatlo "New Year, New Me"! Vrhunec: dobite jo brezplačno! * Škatla je napolnjena do roba z najnovejšimi lepotnimi trendi, ki jih lahko odkrijete in preizkusite.

Vključeni so naslednji izdelki:

  • FUSHI / Rosehip Seed Oil (10ml)
  • FRAU TONIS PARFUM / No. 17 Laundrette (10ml)
  • YLUMI / Sleep Well & Wake-up Travel Set (original velikost)
  • I WANT YOU NAKED / bio prha s bio-oljem konopljinih semen (50ml)
  • L:A BRUKET / losjon za telo Nr. 124 Sage/Rosemary/Lavender (60ml)
  • INVISIBOBBLE / Haargummi Original Crystal Clear (1 k.)

* Škatla bo v nakupovalni košarici dodana samodejno, ko vrednost naročila preseže € 100,-!
Ponudba velja do odprodaje zalog.

Fotografske zasluge: Roberto Delgado Webb via Unsplash