Double Cleansing: skrivnost K-Beauty

Double Cleansing: skrivnost K-Beauty

Za popoln sijaj

Čistilna rutina za brezhibno polt

K-Beauty že nekaj časa slovi po legendarnih rutinah za nego kože. Toda v čem je skrivnost korejske lepote? Čeprav se pogosto zanašamo na izdelke, ki oglašujejo takojšnje lepotne čudeže, korejska lepota daje velik pomen natančnim rutinam za nego kože - zelo nežno in temeljito čiščenje je zelo cenjeno. Tu pride v poštev dvojno čiščenje.

K-Beauty: Bolje dvakrat kot nikoli!

Temeljni in nepogrešljivi del korejske nege kože je dvojno čiščenje obraza. Sprva se morda sliši prezahtevno, vendar je bila metoda v južni Koreji že od nekdaj cenjena. Prvi korak v rutini za nego kože mora vsekakor slediti metodi dvojnega čiščenja.

1. korak: Olje za čiščenje

Začnite ritual čiščenja obraza z izdelkom na osnovi olja, kot so olje za obraz, balzam za čiščenje ali čistilni sorbet. Formule na oljni osnovi so še posebej nežne do kože in jo optimalno nahranijo z bogatimi sestavinami. To je popoln gradnik za trden režim čiščenja.

Naše priporočilo za izdelke: Klairs nežno črno olje za globinsko čiščenje. To čistilo vsebuje dragocena olja, bogata z antioksidanti. Učinkovito očisti in navlaži obraz.

2. korak: Pena za čiščenje

Ko je postopek čiščenja olja končan, sledite s čistilno peno ali gelom na vodni osnovi. Med tem čiščenjem si vzemite čas tako, da izdelek s krožnimi gibi nežno vmasirate v kožo. Rutine K-Beauty so namenjene preprečevanju napetosti ali izsuševanja kože. S tem se izognemo poškodbam zaščitne pregrade kože in kislega plašča.

Naše priporočilo za izdelek: Honest Cleansing Foam čistilna pena podjetja Benton. Hkrati očisti in navlaži kožo.

Skrivnost korejske nege kože je v načinu dvojnega čiščenja. Pri vključevanju te metode v svojo rutino za nego kože se osredotočite na nežno čiščenje kože in uporabo izdelkov z naravnimi sestavinami. Korejska kozmetika je kot nalašč za doseganje izjemnih rezultatov.