5 nasvetov za dolge in močne lase

5 nasvetov za dolge in močne lase

Za sanjske lase

Le kdo si ne želi lepih in negovanih las? Prava izbira formul izdelkov je bistvenega pomena za doseganje dolgih, prožnih in zdravih las. Za močne in sanjske lase je treba skrbeti na pravi način. Tukaj boste našli 5 fantastičnih nasvetov za čudovite lase!

Nasvet #1 – Las ne umivajte z vročo vodo: prevroča voda lahko hitreje dehidrira lase. Zato pri umivanju las vedno pazite, da je temperatura vode mlačna.

Nasvet # 2 - Šamponirajte samo korenine las: več kot dovolj je, da se osredotočite na čiščenje korenin. Pri izpiranju šampon steče po dolžini in konicah in jih tako očisti.

Nasvet # 3 – Negujte lase po dolžini: Negujte lase z balzami, maskami za lase, olji ali hranilnimi spreji, da izboljšate obvladljivost las. Začnite tako, da izdelek razčešete po konicah las in se pomaknite navzgor, da zmanjšate tveganje lomljenja las.

Nasvet št. 4 – Prehrana: Prehrana igra ključno vlogo pri doseganju dolgih in zdravih las. To je predvsem posledica hrane, ki je bogata s cinkom, beljakovinami, vitamini A, C in E, železom in omega 3 maščobnimi kislinami.

Nasvet # 5 - Uporaba pravih izdelkov: Priporočljivo je, da uporabljate izdelke za nego las, ki so formulirani z visokokakovostnimi sestavinami. Naš najboljši nasvet za doseganje dolgih, prožnih las: serija Long & Strong podjetja Medical Beauty. Prebrskajte njihovo paleto inovativnih formul izdelkov z zelo učinkovitimi komponentami, ki lase navlažijo, preprečijo razcepljene konice in hkrati zmanjšajo poškodbe.

Za sijoče, prožne lase, polne volumna!