New Year, New Me - začnite leto polno energije zahvaljujoč detoxu

New Year, New Me - začnite leto polno energije zahvaljujoč detoxu

Pozitivni učinki na telo, kožo in lase

Izboljšajte notranji in zunanji sijaj

Hladno vreme in 'lockdown' je povzročilo, da smo manj aktivni in uživamo več nezdrave hrane, kot bi morali. To telesu dolgoročno ne prinese nič dobrega, saj se nagne k letargiji, počasnosti in splošnemu občutku neuravnoteženosti. Na koži se začnejo pojavljati nečistoče in lasje postanejo tanjši in bolj dolgočasni zaradi porabe manj hranilnih snovi. Upoštevajte naše preproste nasvete, da se vrnete na pravo pot.

Pravilni izdelki za razstrupljanje lahko očistijo telo od znotraj in prebudijo odpornost. Odkrijte našo paleto visokokakovostnih izdelkov za razstrupljanje in prehranskih dopolnil, ki telo oživijo in prebudijo. Razstrupljevalni tretma pospeši metabolizem in telo razbremeni škodljivih snovi. V kombinaciji z uravnoteženo prehrano in nasveti za duševno motivacijo vas bo zagotovo spet spravil v pogon.

Energija za telo, kožo in lase

Tonik

Tonik je zbirka estetsko lepih prehranskih dopolnil, sestavljenih iz naravnih sestavin z dokazanimi učinki, ki prispevajo k vašemu dobremu počutju. Tekoče napolnjene kapsule sestavljajo jabolčni kis, kokosovo olje, kurkuma ali konopljino olje. Zaradi njihove strukture gela jih je enostavno pogoltniti. Prehranska dopolnila Tonik vam zagotavljajo pomembna hranila, znana po pozitivnem učinku na telo in kožo.

YLUMI - Lepota od znotraj

Prehranska dopolnila YULMI z ljubeznijo izdelujejo strokovnjaki, ki uporabljajo samo naravne in preizkušene sestavine. Vsebujejo visokokakovostna zelišča in zdravilne gobe, ki podpirajo imunski sistem, presnovo in prispevajo k vzdrževanju normalne kože.
Izdelki so 100% veganski, brez glutena, brez sladkorja, brez pesticidov in težkih kovin ter so bili proizvedeni brez preskusov na živalih.

Kliknite tukaj, če želite odkriti več razstrupljevalnih in prehranskih dopolnil!

Mentalni motivacijski nasveti

Določite namene za ta dan

Namerno načrtujte odmore v svojem dnevu in jih uporabite za meditacijo pet do deset minut. Dihalne vaje so odličen način za umiritev in zbiranje misli. Na spletu lahko celo poslušate vodene meditacijske seje, na primer posebne motivacijske energetske meditacije. Najbolje je, da meditirate zjutraj. Tako boste lahko vsak dan postavili za cilj nove pozitivne namene.

Oblikujte vizijsko tablo in vizualizirajte cilje

Vizualizacija ciljev je sijajen način, da postanejo bolj otipljivi. Zgrabite desko za dopise ali kartonsko škatlo in jo na kreativen način oblikujte za osebno vizijo s posebnimi cilji, ki bi jih radi dosegli letos. Vizijske table vam omogočajo, da pustite domišljiji prosto pot in ste kreativni in se s tem razvijate. Postavite tablo tako, da jo boste vedno dobro videli.