Ideje za darila za valentinovo

Ideje za darila za valentinovo

Darila za praznovanje ljubezni

Valentinovo je tik pred vrati! Predstavljamo vam naše top 3 darilne ideje zanjo in zanj, ki bodo vaši ljubljeni osebi zagotovo narisali nasmeh na obraz!

Odkrijte več idej in navdiha tukaj.

Darila zanjo

Negovalni set za mladostno, svežo kožo: darilni set rose quartz roller + gua sha je idealno darilo za podajanje trenutkov dobrega počutja. Izdelki iz čistega rožnatega kremena lajšajo napetost in stres, pospešujejo prekrvavitev in ob redni uporabi delujejo učvrtitveno.

Za srčne kraljice: Komplet Queen of Hearts znamke GLOV vključuje 7 čistilnih blazinic v obliki srca, pralno vrečko in kozmetično torbico v ljubkem dizajnu v obliki srca.

Darila zanj

Dišeča sveča No. 153 Candle Tabac proizvajalca L:A BRUKET ne izgleda le elegantno, ampak izžareva tudi edinstveno dišavno kompozicijo arom, kot so tobak, cedrov les, mošus, limona in jasmin.

Posebna dišava za posebnega moškega v vašem življenju: Mr Vetiver znamke Une Nuit Nomade je sodobna, zelena dišava vetiverja s finim začimbnim akordom, ki očara z elegantnimi in hkrati trpkimi notami.

Ker imajo moški radi preproste stvari: Spray On Bodylotion Gruff Stuff zagotavlja intenzivno vlago in ima pomirjujoč učinek na kožo. Losjon za telo v razpršilu je obogaten s hranljivimi sestavinami, kot sta vitamin E in aloe vera.

Darilni boni

Darilo, ki preprosto vedno deluje in poskrbi za navdušenje vseh lepotnih navdušencev: darilni bon Cosmeterie v valentinovi izdaji. Idealno tudi kot darilo v zadnjem trenutku, saj osebni bon pošljemo na vaš e-poštni naslov, da ga lahko sami natisnete.