Ideje za darila za valentinovo

Ideje za darila za valentinovo

Darila za praznovanje ljubezni

Valentinovo je tik pred vrati! Predstavljamo vam naše top 3 darilne ideje zanjo in zanj, ki bodo vaši ljubljeni osebi zagotovo narisali nasmeh na obraz!

Odkrijte več idej in navdiha tukaj.

Darila zanjo

Negovalni set za mladostno, svežo kožo: darilni set rose quartz roller + gua sha je idealno darilo za podajanje trenutkov dobrega počutja. Izdelki iz čistega rožnatega kremena lajšajo napetost in stres, pospešujejo prekrvavitev in ob redni uporabi delujejo učvrtitveno.

Tudi negovalne maske za obraz vedno razveselijo. 5-delni komplet mask vsebuje najbolj priljubljene maske Petra Thomasa Rotha – idealne za spa trenutke doma!

Za srčne kraljice: Komplet Queen of Hearts znamke GLOV vključuje 7 čistilnih blazinic v obliki srca, pralno vrečko in kozmetično torbico v ljubkem dizajnu v obliki srca.

Darila zanj

Dišeča sveča No. 153 Candle Tabac proizvajalca L:A BRUKET ne izgleda le elegantno, ampak izžareva tudi edinstveno dišavno kompozicijo arom, kot so tobak, cedrov les, mošus, limona in jasmin.

Posebna dišava za posebnega moškega v vašem življenju: Mr Vetiver znamke Une Nuit Nomade je sodobna, zelena dišava vetiverja s finim začimbnim akordom, ki očara z elegantnimi in hkrati trpkimi notami.

Ker imajo moški radi preproste stvari: Spray On Bodylotion Gruff Stuff zagotavlja intenzivno vlago in ima pomirjujoč učinek na kožo. Losjon za telo v razpršilu je obogaten s hranljivimi sestavinami, kot sta vitamin E in aloe vera.

Darilni boni

Darilo, ki preprosto vedno deluje in poskrbi za navdušenje vseh lepotnih navdušencev: darilni bon Cosmeterie v valentinovi izdaji. Idealno tudi kot darilo v zadnjem trenutku, saj osebni bon pošljemo na vaš e-poštni naslov, da ga lahko sami natisnete.