Kakovostne dišeče sveče za prijetno sezono

Kakovostne dišeče sveče za prijetno sezono

Atmosfersko in prijetno

Ko je zunaj mraz in megla, hrepenimo po prijetni toplini in udobju. Privoščite si nežen lesk in prijeten vonj. Z dišečimi svečami v svoj dom vnesete prav posebno vzdušje!

Posebne dišave

V Cosmeterie boste našli izjemne in visokokakovostne dišave, ki se popolnoma prilagodijo vašemu trenutnemu razpoloženju. Naj bodo poživljajoče lesne in sveže, vznemirjajoče cvetne in nežne ali čudovito žametno tople dišave.
A dišeče sveče niso dobre le za razpoloženje. Visokokakovostne sveče v kozarcu so tudi eleganten videz kot dekorativni element v vašem domu!

Sveče z visokokakovostnimi parfumskimi olji

Pri izbiri dišečih sveč priporočamo, da pozorno spremljate sestavine. Pomembno merilo so naravno čista eterična olja. Izogibati se je treba industrijsko izdelanim svečam, saj lahko povzročijo glavobol in draženje.
Pri nas boste našli samo visokokakovostne sveče z dolgim časom gorenja.

LOOOPS sveče iz Avstrije

S čudovito naravno dišečimi manufakturnimi svečami LOOOPS se bo vaše srce zelo hitro ogrelo!
Osnova sveč je prav poseben vosek: veganski, obnovljiv in pridobljen iz sončnic brez dolgih transportnih poti. Zelena barva stekla je tako nepozabna kot značilna. To so rabljene avstrijske steklenice za vino, ki so skrbno ročno izdelane v lastnem proizvodnem obratu. Od poživljajočega gorskega zraka do romantičnega dimniškega šepeta - obdanega z pomirjujočimi vonjavami, svetloba sveč postane program za razvajanje doma.

Odkrijte LOOOPS sveče!

DESIGN BUBBLES

Dišeče sveče znamke Design Bubbles imajo bombažni stenj in so narejene iz naravnega organskega sojinega voska. Ta je ročno napolnjen v razrezane steklenice šampanjca. Elegantne dišeče sveče so tudi idealni dodatki za dom ali enako popolna darila za ljubitelje šampanjca.

Vsaka posamezna sveča je z ljubeznijo ročno izdelana v Münchnu. Odkrijte Design Bubbles!