4 nasveti za čisto, enakomernejšo kožo v domači pisarni

4 nasveti za čisto, enakomernejšo kožo v domači pisarni

Optimalna rutina oskrbe doma

Delo od doma je lahko zelo težko! Tudi koža je bolj nagnjena k madežem, saj se doma pogosto dotaknete obraza, preskočite pomembne korake nege ali opazite učinke suhega ogrevalnega zraka. Z nekaj nasveti lahko resnično dobro izkoristite čas v domači pisarni in kar najbolje izkoristite svojo vsakodnevno nego. Med delom na prenosnem računalniku se lahko maske za obraz in pilingi optimalno vpijejo.

Enakomerna in uravnotežena koža v samo nekaj korakih

1. Redno, blago čiščenje je nujno

Kar zdaj koža potrebuje, je še posebej blaga, a temeljita rutina čiščenja in nege, ki krepi kožno pregrado in vrne pH vrednost kože v ravnovesje. Nežna čistilna sredstva, ki učinkovito odstranjujejo umazanijo, je treba uporabljati zjutraj in zvečer, tudi če niste zapustili hiše ali se ličili. Tekom dneva se tvori sebum, delci umazanije se naselijo in odmrla koža lahko naravnost zamaši zgornjo plast kože, če je ne odstranite z rednim čiščenjem in luščenjem.
Sredstvo Vital Foaming Cleanser podjetja NUORI je še posebej nežno čistilo.
Encim granatnega jabolka in izvleček korenin redkve učinkovito in temeljito odstranjuje ličila, umazanijo in odmrle kožne celice. Izvleček ovsenih jedrc in naravni betain vsebujeta dragocene antioksidante, ki krepijo kožno pregrado. Tudi rastlinski glicerin kožo ščiti pred izsušitvijo.

2. Okrepite kožno pregrado s hialuronsko kislino in ceramidi

Vlažilni negovalni izdelki s hialuronsko kislino in krepilnimi kožnimi ceramidi so še posebej primerni za to, da kožo naredijo bolj odporno in jo zaščitijo pred zunanjimi vplivi.
Vaša koža potrebuje več vlage? Poskusite s hidratacijskim serumom Facial Hydration Serum podjetja MERME Berlin, ki deluje kot potešilec žeje. Hialuronska kislina v najčistejši in najbolj koncentrirani obliki zagotavlja močan udarec vlage. Koža takoj postane gladka in nahranjena. Neprijeten občutek, da je koža obraza zategnjena, je preteklost!

Sobni vlažilec je idealen za povečanje vlažnosti. To pomeni, da se vaša koža ne izsuši tako hitro.

3. Izkoristite čas za maske in lepotna orodja

Vsakodnevna masaža z obraznim valjčkom ni le sproščujoča, ampak tudi v nekaj minutah pričara velik sijaj na obrazu. Poleg tega spodbuja krvni obtok, onesnaževala se bolje odstranijo in spodbuja tvorbo kolagena. Rezultat je sijoča, sveža polt, polna svetilnosti! V povezavi z običajnimi maskami za obraz s tem spodbujate obnovo celic in oživite polt.

4. Podpirajte kožo od znotraj

Kakovostna prehranska dopolnila in superhrana vsebujejo pomembna hranila. Ti naj bi poživili telo! Zagotavljajo energijo, krepijo imunski sistem ali pomagajo hitreje zmanjšati stres. In to pozitivno vpliva tudi na vašo kožo.
CHAGA Mushroom Elixir znamkeFour Sigmatic vsebuje gobo Chaga vitalnega pomena, ki naj bi pozitivno vplivala na imunski sistem in vitalnost. Poleg tega pijača po zaslugi visoke vsebnosti vitaminov, mineralov in antioksidativnih sestavin spodbuja razpoloženje in ščiti pred zunanjimi vplivi! Idealen energijski booster zjutraj ali vmes.