Vaš novoletni lepotni vodnik

Vaš novoletni lepotni vodnik

Odkrijte naše nasvete za nego in ličenje za silvestrovo!

Pripravili smo popoln lepotni vodnik za začetek prihajajočega leta: od pripravljalnih korakov nege za sijočo polt, nasvetov za osupljivo ličenje do pomirjujočega programa razvajanja za prvi dan novega leta!

Poskrbite za sijočo polt

Za ljubitelje lepote je del priprav na silvestrovanje obsežen program nege: pilingi s takojšnjim učinkom, maske za sijaj in obliži za sijoč videz – naj se lepotni program začne!

Naši predlogi:

Make-up z učinkom WOW

Neustavljiv videz s svetlečimi odtenki ali intenzivno barvo na ustnicah – ali oboje? Na silvestrovo si lahko privoščite malo več! Vendar pa je eno gotovo: zanašamo se na dolgo obstojna ličila, ki obdržijo celo noč!

Naši predlogi:

  • Fullest Volumizing Mascara - ILIA Beauty: S to maskaro trepalnicam takoj damo več volumna - za zapeljiv videz! Obogatene s hranilnim argininom in provitaminom B5 so tudi naše trepalnice okrepljene in oskrbljene s pomembnimi hranili.
  • Senčilo za veke - Inika Cosmetics: To senčilo je še posebej bogato s pigmenti in polepša naš večerni videz. Obstojne barve se lahko uporabljajo kot senčila ali črtalo za oči in so kot nalašč tudi za občutljive oči.
  • Kismatte™ Lip Trio - Sigma Beauty: Obstojna šminka seveda ne sme manjkati na silvestrovo. Tekoče mini šminke Sigme se prilegajo vsaki torbici, dodajo intenzivno barvo in so udobne za nošenje!

Dan potem

Prvi dan novega leta je idealen za manjši program lepotnega razvajanja, da izginejo znaki prejšnjega večera. Ti izdelki so naši najboljši prijatelji po dolgi noči!

Naši predlogi:

  • All Natural Detox Face Mask Parsley Kale - Stop The Water!: Dodaten del nege za našo kožo! Ta čistilna in vlažilna maska ima čistilni in poživljajoč učinek – kot nalašč za ponovni sijaj naše polti.
  • Antioxidant Face Cream - The Organic Pharmacy: Ta dnevna nega za razstrupljanje ima vlažilni in regeneracijski učinek. Zaradi zelišč in rastlinskih izvlečkov, ki jih vsebuje, deluje tudi antioksidativno, zmanjšuje pore.
  • FlashPatch Rejuvenating Eye Gel Mask - Patchology: Osvežen in sproščen predel okoli oči v samo 5 minutah? Brez težav - s temi hladilnimi in osvežilnimi obliži za oči, ki so obogateni s kofeinom in kolagenom.