Popoln izdelek za samoporjavitev, za naraven ten brez lis

Popoln izdelek za samoporjavitev, za naraven ten brez lis

Poletje počasi mineva in z njim čudovit poletni ten izgine. Toda z negovanjem lahko poletno polt podaljšate za precej časa.

Izdelki za samoporjavitev, ki mimogrede ne ščitijo pred UV-sevanjem, so najbolj prijazni koži, s čimer lahko koža več dni ohrani polt, ki je bila poljubljena od sonca. Uporaba je preprosta, vendar je učinek velik. Torej, ne bodite presenečeni, če se vam celo v jesenskih in zimskih mesecih zgodi reakcija "vau, ali ste bili na dopustu, ste tako rjavi?". Vendar pa morate biti pozorni na nekaj stvari, da je rezultat popolnoma brez prog. Z našim vodnikom za samoporjavitev boste hitro našli pot skozi džunglo.

Kako deluje samoporjavitev?

Večina izdelkov uporablja bodisi aktivno sestavino DHA (dihidoksiaceton), brezbarven rastlinski ogljikov hidrat, ali eritrulozo (pridobljeno iz organskega sladkorja) ali mešanico obeh.

To so neškodljive molekule sladkorja, ki reagirajo s keratinom kožnih celic in po dveh do šestih urah zagotavljajo porjavelo površino v zgornji kožni plasti, povrhnjico. Ker je sestava teh snovi pri vsaki osebi različna, je lahko tudi intenzivnost porjavenja različna.

Kateri izdelek za samoporjavitev?

Obstajajo razpršila, brisače, losjoni, geli, kreme in pene. Učinek je enak, gre samo za to, katera konsistenca vam je najbolj všeč in ali je vaša koža precej suha ali mastna. Za mastno kožo so primerni razpršilo, gel ali pena. Krema in losjon za samo porjavitev sta kot nalašč za uporabo na dehidrirani koži. Vsekakor uporabite za obraz izdelek za samoporjavitev samo za obraz, saj je tam koža tanjša od preostalega telesa. Gradual Glow Pads znamke Dr. Dennis Gross so piling blazinice s samoporjavelost, še posebej za obraz in dajejo čudovit sijaj dopusta.

Običajno obstajajo tri stopnje samoporjavitve: rahla porjavitev, srednja in močna. Če je vaš izdelek preveč temen za kožo, samo zmešajte z malo losjona za telo. To zagotavlja, da intenzivnost porjavelosti izgine.

Kako se izognemu oranžnemu piku?

Svetlo oranžna porjavitev ne pomeni nujno, da je izdelek slab. Bolj je pokazatelj motenega kislega plašča kože. V tem primeru preverite svoje izdelke za nego, saj so lahko preveč agresivni za vašo kožo.

Kaj moramo upoštevati pri pripravi?

Da bi bil rezultat enakomeren in brezhiben, je pomembno, da se znebite odmrlih kožnih celic in dlak na telesu. Čim bolj gladka je površina kože, bolj popoln je rezultat porjavitve. Pred uporabo priporočamo, da naredite piling telesa in epilacijo, voskanje ali britje kože. Gel Douche Gommant Bronz'Express gladi grobe dele telesa, zahvaljujoč sadni kislini in blagim piling zrncem.

Nasvet kozmetike: hidrirana koža absorbira samoporjavitev, zato je priporočljivo, da kožo po pilingu razvajate s tanko plastjo losjona za telo.

Kako nanesem samoporjavitveni izdelek?

Najbolje je, da izdelek nanesite s posebno rokavico, kakršna je Luna Bronze, ali pa Tanning Mitt. To na eni strani preprečuje, da se roke ne umažejo, po drugi strani pa daje koži brezhiben rezultat brez prog.

Kljub temu si je po nanosu roke treba umiti, izdelek pa mora nujno imeti dovolj časa, da temeljito prodre v kožo. Šele takrat je mogoče zagotoviti enakomerno porjavelost.

Ten brez samoporjavitve in sonca?

Če niste ljubitelj samoporjavitvenih izdelkov, si privoščite priboljšek s toniranimi losjoni za telo . Ti dodajo koži pridih barve in se po telesu ovijejo kot meglica. Prav tako povzročijo pigmentacijo, žile in majhne brazgotine pa zbledijo. Skin Tight losjon za telo PRTTY Peaushun je na voljo v štirih različnih odtenkih in daje koži lahkoten odtenek.