Meet the Founder/Spoznajte ustanovitelja: Dr. Dennis Gross

Meet the Founder/Spoznajte ustanovitelja: Dr. Dennis Gross

Obraz uspešne blagovne znamke.

V današnjem članku "Spoznajte ustanovitelja" smo intervjuvali obraz in soimenjaka svetovno znane blagovne znamke dr. Dennis Gross. Odkrijte zgodbo o dermatološki liniji izdelkov za nego kože s sedežem v New Yorku.

Povejte nam nekaj o sebi in svoji karierni poti do zdaj.

Odraščal sem v New Yorku in vedno me je navduševala znanost. Moja kariera se je začela z obsežnimi raziskavami kožnega raka in preučevala sem melanom v Memorial Sloan-Kettering. Tam sem se naučil zapletenega vedenja kožnih celic - kaj jih osrečuje in kako razvijamo oskrbovalne sisteme, ki so najbolje opremljeni za prodiranje skozi kožne celice, da bi razvili ustrezno zdravljenje. Na začetku nisem imel pojma, da želim postati dermatolog. Potem ko sem dan za dnem preživljal v laboratoriju, sem spoznal, da potrebujem človeške interakcije in da naredim nekaj, kar bo neposredno vplivalo nanje. Svojo prvo ordinacijo sem odprl pred 25 leti - zdaj imam skupaj 2 ordinaciji: eno v Manhattnu in eno v Hamptonu. Blagovno znamko za nego kože smo pred 21 leti predstavili iz moje lastne prakse, zdaj pa je globalni igralec.

Kaj vas je navdihnilo za ustanovitev lastnega podjetja in kakšna je filozofija tega?

Moja žena Carrie me je navdihnila. Na prvem zmenku sva se ure in ure pogovarjala o negi kože - pokazala mi je vlažilne kreme, ki jih je takrat uporabljala, in bil sem šokiran. Formule niso vsebovale aktivnih sestavin. V bistvu so bili modni hidratorji, ki niso imeli pravih koristi proti staranju. Takrat sem začela razumeti pomanjkanje učinkovitih izdelkov za nego kože na trgu in vedel, da lahko zapolnim vrzel. Najprej sem razvil Alpha Beta Peel, in-office peel, ki združuje več kislin, da doseže odlične rezultate, ne da bi povzročal draženje, in Carrie je vztrajala, da bi morala obstajati tudi različica za doma. Tako se je dr. Dennis Gross Skincare rodil leta 2000. Vsak izdelek sem oblikoval sam in mešanico najboljših naravnih antioksidantov, vitaminov in fitokemikalij združil z najboljšim znanstvenim sistemom oskrbe.

Navdih za to črto so črpali moji pacienti. Ko sem slišal, kako nezadovoljni so z drugimi izdelki za nego kože, sem ustvaril različne rešitve doma. Moja filozofija je mešanica visokokakovostnih sestavin in sodobnih sistemov oskrbe za doseganje ne dražilnih rešitev.

Kakšna je zgodba za imenom blagovne znamke?

Naša blagovna znamka je bila ena prvih, če ne celo prva klinična znamka izdelkov za nego kože na trgu. Edinstveni smo po tem, da sem dermatolog, ki je odgovoren za formule, ki jih razvijam. Blagovna znamka je soimenjak in potrošnikom obljublja, da sem v celoti preizkusil, raziskal in pregledal vsako posamezno sestavino in sistem oskrbe.

Kje se vidite čez 5 let?

Našo blagovno znamko vidim kot zaupanja vredno, dobro znano ime - ne samo v zvezi z našimi izdelki, temveč tudi v zvezi s pojasnili, ki jih delimo s svojimi potrošniki. Pripravljamo mojstrske tečaje za nego kože, na katerih govorimo o sestavinah, tipih kože, težavah s kožo itd., Da so potrošniki izobraženi in lažje sprejemati premišljene odločitve.

Kateri je vaš najljubši izdelek Dr. Dennis Gross?

Po 21 letih je Alpha Beta Daily Peel še vedno na vrhu mojega seznama.