YLUMI Energy kapsule

Hranilni kompleks z gvarano, zdravilnimi gobami in zelišči

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Dr.Owl NutriHealth IMMUNAID® Orange Immune Drink
NUORI Mineral Defence Facial Cream ZF30
Mimitika Face Sunscreen SPF50
Opis

ENERGY KAPSULE vsebujejo hranilni kompleks visokokakovostnih zelišč in preizkušenih zdravilnih gob, kot so kordiceps, klorela, spirulina, zeleni čaj in ginseng v kombinaciji z bistvenimi vitamini (vitamin B3, vitamin B12, vitamin B2) in guarano.

Prehranska dopolnila YLUMI v Nemčiji izdelujejo strokovnjaki z veliko ljubezni in samo s skrbno izbranimi, naravnimi in preizkušenimi sestavinami. So veganskA, brez glutena, brez pesticidov in brez težkih kovin ter izdelanA brez preskusov na živalih.

Priporočilo za porabo:

Vzemite 2 kapsuli na dan zjutraj ali pred fazo telesne aktivnosti z malo vode. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Zadostuje za 30 aplikacij. Prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane ter zdravega načina življenja. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega majhnih otrok. Ni primerno za nosečnice.

Energijske kapsule so primerne za vsakodnevno uživanje, čas uporabe ni časovno omejen. ENERGY KAPSULE lahko idealno kombinirate z lepotnimi kapsulami, Coco Beauty Sparkle ali kapsulami za spanje.

Izdelek: Prehransko dopolnilo
Blagovna znamka: YLUMI
Lastnosti: Vegan, Brez testiranja na živalih

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek YLUMI Energy kapsule