Napovejte celulitu vojno

Napovejte celulitu vojno

Počasi se vreme ogreva in kmalu bomo v omare pospravili zimska oblačila. Pravi čas, da pripravite problemska področja na poletje. Precej neprivlačna, a vztrajna tema je in ostaja: celulit!

Vsakdo, ki ima udrtine na stegnih, se jih bo težko znebil - zdrava prehrana in šport gor ali dol. Na Cosmeterie je zdaj superzvezda, ki se zelo učinkovito bori proti neprijetnim vdolbinam: anticelulitna krema Skin689.

Kaj je drugače pri tej kremi? Normalne kreme prodirajo le v zgornje plasti kože, vendar je vzrok celulita zasidran veliko globlje. Prav pri tem Skin689, z lastnim aktivnim kompleksom CHacoll®, s svojo anticelulitno kremo obljublja "močno povečanje kolagenskih vlaken in zmanjšanje maščobnih celic". Tako naj bi bilo!

Uporabo je potrebno voditi redno 6 tednov. Površina kože je poravnana, njena elastičnost se dokazano izboljša. Krema proti celulitu že po prvi uporabi pušča svilnato gladko povrhnjico in prijeten vonj.

Seveda pomaga tudi uravnotežena prehrana in redna vadba.

Za tiste, ki so zdaj postali radovedni: za zgornje roke, kot tudi za dekolte in vrat, obstajajo tudi kreme za čvrstitev, ki so bile posebej razvite za te predele telesa.