Trdni šampon: vse kar bi morali vedeti!

Trdni šampon: vse kar bi morali vedeti!

Manj plastike, več nege

Šampon in balzam v trdni obliki

Milo za umivanje telesa, šamponi in balzami v trdni obliki so danes čedalje bolj aktualni. Praktična trdna mila delujejo kot njihovi tekoči kolegi, edina razlika je v tem, da je bila pri trdnih milih in šamponih voda odstranjena iz formule in nadomeščena s koncentriranimi, kakovostnimi bistvenimi sestavinami. Fantastičen način za zmanjšanje porabe plastike.

Trdni šamponi na splošno ne vsebujejo običajne količine dodatkov (kot so silikoni) in konzervansov, kar pomeni, da lasje in lasišče potrebujejo nekaj časa, da se prilagodijo novi sestavi sestavin. Po prehodni fazi lasje postanejo opazno gostejši in na splošno bolj zdravi.

Kratke prednosti:
⫸ Brez plastične embalaže
⫸ Zelo ekonomično
⫸ Manj sestavin; višja kakovost
⫸ Še posebej nežno do kože in las
⫸ Kot nalašč za potovanja

Šampon za povečanje vlage za vaše lase

So vam všeč veganski in nežni izdelki za nego las brez plastike? Tudi nam so všeč! Zato imamo res radi Foamiejev trdni šampon! Aloe You Vera Much je obogaten z aloe vero in mandljevim oljem, zaradi česar je še posebej primeren za bolj suhe tipe las. Ima pH 5,5, ki je popolnoma kompatibilen z lasmi in lasiščem.

Uporaba

Šamponsko trdno milo namočite in drgnite med rokami, da ustvarite občutljivo peno. Nato peno nanesite na kožo in lase, očistite kot običajno in sperite. Mila je najbolje shraniti na posodi za milo zunaj tuša, da se lahko posuši na zraku. Ko je suho, postavite milo v zaprto posodo, dokler ga spet ne potrebujete.

Foto: FOAMIE