1001 Remedies Magic Skin

Skin Repair Gel z antibakterijskim delovanjem, ki koži pomaga pri zdravljenju

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Magic Skin vsebuje aloe vero in 14 čistih in naravnih eteričnih olj s čistilnimi in zdravilnimi lastnostmi. Gel razbremeni vse majhne rane in madeže vsakdanjega življenja in spodbuja regeneracijo celic. Enostavna in hitro vpojna tekstura pomaga ublažiti problematično stanje kože, jo obnavlja in zagotavlja čisto in spočito kožo.

Rezultati
Po nanosu lahko občutite takojšnje pomirjevalno in hladilno delovanje gela. Z redno uporabo je koža čista, zdrava in regenerirana. Študije kažejo tudi pozitivne učinke na celjenje ran z veliko globino (2 cm). *

UPORABA :

Korak 1: za akne, obrazne madeže, kožne izpuščaje, kožne madeže in majhne rane, nanesite gel na območje, ki ga želite zdraviti, in nežno vmasirajte, dokler se gel ne vpije.

Korak 2: po uporabi se sprostite v zasenčenem okolju in uživajte v hladilnem učinku ali zdravilnih lastnostih eteričnih olj. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi na nanesenem področju 3-4 ure.
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznici. Ni primerno za nosečnice in otroke, mlajše od 3 let.

Zelo dobre sestavine

Od nekdaj, cenjene zaradi moči zdravljenja hudih ran, ima močne protivnetne, protimikrobne in protiglivične lastnosti, zaradi česar je idealna sestavina za odpravo kožnih izpuščajev. Eterično olje Helichrysum, ki je tudi aktivni zdravilec, je ena najmočnejših naravnih sestavin za modrice z dokazano učinkovitostjo pri zdravljenju starih brazgotin in drugih težav s kožo. Eno od najhitreje delujočih eteričnih olj je olje Cistus, ki je znano po svojih antiseptičnih in adstrigentnih lastnostih. Je eno najboljših olj za zdravljenje aken in drugih težav s kožo.

Blagovna znamka: 1001 Remedies
Tip kože: Mešana koža, Suha koža, Nečista koža
Lastnosti: Vegan, Brez mineralnih olj, Brez testiranja na živalih
Dodatne informacije

Sestavine INCI: AQUA (WATER), ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, COMMIPHORA MYRRHA OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ARACHIDYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, LINALOOL, XANTHAN GUM, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, GERANIOL, BEHENYL ALCOHOL, LAVANDULA LATIFOLIA OIL, MALTODEXTRIN, MELALEUCA LEUCADENDRON CAJEPUTI OIL, THYMUS ZYGIS FLOWER OIL, EUCALYPTUS MACULATA CITRIODORA, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CITRONELLOL, LIMONENE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, MENTHA PIPERITA OIL, HELICHRYSUM ITALICUM OIL, CISTUS LADANIFERUS OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SORBIC ACID, CHAMOMILLA RECUTICA FLOWER EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRAL, CITRIC ACID, FARNESOL, ANIBA ROSAEODORA OIL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek 1001 Remedies Magic Skin

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Magic Skin" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder