Neustavljiv videz

Neustavljiv videz

Dajte svojemu videzu WOW učinek s čudovito urejenimi trepalnicami! Volumen, podaljšanje ali popolno privihane trepalnice: odkrili bomo katera maskara bo izpolnila vaše želje!

Voluminozne trepalnice

So vaše trepalnice tanke in ne zelo goste? Preizkusite maskare z gosto krtačo in veliko ščetinami. Tako boste dobili resnično neverjeten volumen.

M2 BEAUTÉ Black Nano Mascara Nutrition & Natural Growth ne zagotavlja le dolgih, črnih in voluminoznih trepalnic, ampak z redno uporabo tudi spodbuja njihovo rast, zahvaljujoč aminokislinam, ki jih vsebujejo. Ščetka oblikuje trepalnice, visoko učinkovita formula pa jih naredi bolj odporne.

Privihane in seksi trepalnice

Če nimate naravno ukrivljenih trepalnic, lahko prava maskara naredi veliko razliko. Izberite krtačko, ki vam omogoča, da izdelek nanesete zelo blizu linije trepalnic. Prepričajte se, da nanašate čimbolj natančno, da okrepite "lifting učinek". Na koncu lahko uporabite tudi vihalec za trepalnice za še bolj neverjeten končni rezultat.

ILIA Beauty Limitless Lash Mascara ima inovativno ščetko z dvojnim koncem, ki omogoča natančen nanos, podaljšanje in zvijanje trepalnic v trenutku. Hranljiva formula je sestavljena iz 99 % naravnih sestavin in vsebuje karitejevo maslo, arginin in čebelji vosek.

Definirane trepalnice

Imate raje naraven rezultat? Potem priporočamo maskaro z majhnim čopičem in številnimi ščetinami tesno skupaj. Na ta način lahko v eni potezi počešete in definirate svoje trepalnice.

Nori volumen brez grudic! Zahvaljujoč svoji obliki peščene ure, Unlash Me SUPERFLUID doseže vsako trepalnico in enakomerno porazdeli izdelek. Nujno za naravno oblikovane trepalnice.

Podaljšane trepalnice

Za podaljšanje krajših trepalnic izberite maskaro s precej fino in dolgo krtačko. Pravzaprav lahko tak izdelek nanesete na vse tipe trepalnic. Pri nanosu pazite, da maskaro potegnete vse do konca trepalnic, da bodo konice kar najbolje poudarjene.

NUI Cosmetics Naravna maskara PANGO daje dolžino in volumen. Naravna formula vsebuje tudi kavo in zelišča za spodbujanje rasti trepalnic.