Pilingi - kdaj in kako pogosto jih uporabljati

Pilingi - kdaj in kako pogosto jih uporabljati

Prednosti (kemičnih) pilingov

ZDAJ je najboljši čas, da koži privoščite pilinge, ki obnavljajo celice, saj izpostavljenost soncu ni več tako intenzivna! Pilingi zagotavljajo odstranjevanje odvečnih kožnih celic, zaradi česar je koža bolj občutljiva na svetlobo. Spremenjena temperatura vpliva tudi na našo kožo in zagotavlja na primer počasnejši celični metabolizem. Pilingi spodbujajo obnovo celic, kar zagotavlja zdrav, naraven sijaj in enakomernejšo polt. Piling je treba uporabljati vsaj enkrat na teden.

Kemični piling

Kemični piling deluje v primerjavi z mehanskim pilingom bolj intenzivno in hkrati nežno poskrbi za veliko bolj enakomerno polt. Blage kisline (npr. AHA, BHA ali PHA) povzročajo odstranjevanje zgornje plasti kože in spodbujajo proizvodnjo kolagena .

7 prednosti pilinga

⫸ Zmanjša pigmentne madeže
⫸ Zmanjša manjše gube
⫸ Poveča obnovo celic
⫸ Boj proti nečistočam
⫸ Čvrstejša, bolj močna koža
⫸ Naravni sijaj
⫸ Prepreči razširjene pore

Piling blazinice v praktični mesečni naročnini

Ste vedeli, da lahko naročite piling blazinice Dr. Dennis Gross z dostavo na vaš dom z mesečno naročnino (vsakih 30, 60, 90, 120, 150 ali 180 dni)?

Dermatolog iz New Yorka je eden najbolj inovativnih dermatologov našega časa. Alpha Beta Universal Daily Peel je legendarna originalna formula dr. Dennis Gross. Sestavljen je iz 5 različnih kislin, ki preprečujejo znake staranja, ne da bi povzročale draženje.