5 lepotnih trikov za poletje

5 lepotnih trikov za poletje

Najboljši trendi za vroče dni.

Obožujemo poletje! Skrajni čas je, da temu primerno prilagodimo svoje lepotne rutine, da bomo v polnem razmahu uživali v poletju. Oglejte si naših 5 najboljših lepotnih trikov za vroče vroče dni.

Trik št. 1: Riževa voda

Kdo ne hrepeni po dolgi, valoviti grivi? TikTokerji so krstili riževo vodo kot novo čudežno zdravilo za negovane trese. Kaj pa stoji za tem trendom?

Pred desetletji so si ljudje na Japonskem lase namakali v fermentirani riževi vodi, da bi spodbudili rast. Lasem naj bi zagotavljala veliko beljakovin, vitaminov in mineralov - močno osnovo za zdravo rast las. Vprašljivo je, ali riževa voda resnično spodbuja rast las. Za optimalno rast las se odločite za profesionalne izdelke za nego las, ki so bili glede tega tudi znanstveno dokazani.

Trik št. 2: Scrunchie

Pripomoček za lase iz osemdesetih in devetdesetih let se je vrnil - ravno v poletje. Ustvarite visoke čopke, nizke frizure, kite ali celo neurejene fige. Ti čudoviti pomočniki zagotavljajo eleganten zaključek katere koli pričeske. Še več, izjemno udobne so za nošenje, nežne do las in preprečujejo lomljenje las, vlečenje in pregibanje. Popoln pripomoček za lase poleti!

Trik št. 3: Funky French

Francoska manikura je na vrhuncu to poletje, vendar ne v klasičnem smislu! 2021 kraljuje v bolj barvitem pogledu. Klasične bele konice zamenjajte z živahnimi, barvitimi in poletnimi odtenki, ki spominjajo na živahno mavrico. Poiščite nekaj novega navdiha z uporabo naslednjih priljubljenih hashtagov: hashtags #coloredfrench #funkyfrench ali #frenchtipnails!

Trik št. 4: Slani valovi

Da, tako je! Plažni valovi so že stari trend. Pozdravi slane valove - novo generacijo valov na plaži. Slani valovi so bolj sproščeni in namensko bolj raztrgani. Ta videz lahko dosežete tako, da lase očistite s šamponom za volumen in zaključite s slanim pršilom.

Trik št. 5: Gua Sha

Trend vseh trendov, tudi poleti. Masaža obraza s srčastim kamnom deluje učvrščujoče, sproščujoče in je odlična metoda proti staranju, s katero pričaramo brezhiben sijaj, ki je zagotovljen! Lepotno orodje postavite v hladilnik, preden ga poleti uporabite za neverjetno masažo obraza.