5 nasvetov za brezhibne in porjavele noge

5 nasvetov za brezhibne in porjavele noge

Termometer se povzpne nad 30 stopinj, asfalt žari in oblačila se lepijo na vsakem delu vašega prepotenega telesa. Potem bi želeli obleči čim manj. Ali veste, da ko spet oblečete krilo, kratke hlače ali obleko, prvič v letu in se počutite malo neprijetno, ker izpod krila do tal segata dve belo-sivi nogi? Na tem belem platnu so zelo hitro vidne brazgotine, pigmentne lise in praske. Na srečo pa obstaja rešitev za skoraj vse možne (kozmetične) "težave"! Tukaj je pet nasvetov, s katerimi lahko pričarate lepe in rahlo porjavele poletne noge.

  • Losjon za porjavitev

V poletnih mesecih se je pri večini spet vrnil na kozmetično polico: ta neumorna potreba po porjavitvi. Ker preveč sonca v kombinaciji s premalo zaščite pred soncem ne poveča le tveganja za nastanek kožnega raka, temveč tudi pospeši prezgodnje staranje kože, raje uporabljamo mehko samoporjavitev. Medtem, obstajajo losjoni, katere lahko po korakih intenziviramo in zagotovimo ten brez madežev, kot bi ga poljubiji sončni žarki.

  • Ličila za noge

Čakaj, kaj? Šminka za noge? Ja, tako je. Ampak tukaj ne smemo misliti na bež in ultra prekrivne podlage, saj se uporablja za obraz, ampak rahlo zatemnjen losjon za telo. Vsebuje na primer drobne delce blišča, pri katerih bodo vaše noge zasijale in postale vitkejše in bolj enakomerne. Dotik barve zagotavlja zagorele noge v nekaj sekundah, brez samoporjavitve. Obarvana krema za noge, kot je Legology's Sun-Lite Sheer Legwear spodnje perilo za noge, se stopi na noge je kot druga koža, kar zagotavlja "učinek nogavic", ki deluje kot mehčalo tena na nogah. Ok, wow. Potrebujem!

  • Anticelulitni Gadgtes

Celulit je nevnetna sprememba v podkožnem maščobnem tkivu na stegnih in riti in sama po sebi ni problem, saj ne povzroča niti bolečine niti slabega zdravja. Kljub temu pa veliko žensk meni, da je moteč in bi se ga rade znebile za vedno. Celulit je sam po sebi precej vztrajen in skorajda ni ga mogoče popolnoma izničitii, vendar pa lahko zagotovo malo pomagamo tega ublažiti. Obstajajo posebni sesalniki, s katerimi lahko prizadeta območja zdravite vsak dan. Na stegnih in zadnjici položite nekaj olja za telo, rahlo stisnite pokrovček in izpustite, da pripomoček drsi po koži v krožnem gibanju. Nastali negativen pritisk stimulira limfo in z redno uporabo lahko zagotovite rahlo gladenje površine kože.

  • Delle krema

Medtem pa obstajajo zelo učinkovite anti-celulitne kreme (kot je ta od skupine skin689), ki stimulirajo sintezo kolagena in zagotavljajo krepitev tkiva. V kombinaciji z masažo, malo vadbe in zdrave prehrane lahko kar najbolje izkoristite svoje noge.

  • Losioni in nasveti proti težkim, otečenim nogam

Druga težava pri visoki vročini je zadrževanje vode in težke, utrujene noge. Ne le, da so videti neprivlačne, temveč ni ravno tako prijetno, saj se koža napne in noge lahko bolijo predvsem zvečer. Tuši ali kratka ledena kopel za stopala pomagajo. Prav tako je koristno, če vsako noč dvignete noge navzgor, da kri lahko hitreje steče nazaj v vaše telo. V nasprotnem primeru lahko pomagate z losjoni, ki pospešujejo prekrvavitev, imajo hladilni učinek in občutek težkih nog se ne pojavi.