Beauty Trends 2023

Beauty Trends 2023

Prihajajo novi lepotni favoriti

Prišlo je leto 2023 in z njim novi trendi v ličenju in negi kože. Gesli letos bosta "naravnost" in "kakovost". Odkrijte vse naše predloge zdaj!

Trend #1: ličila z negovalnim učinkom

Uporaba običajnih izdelkov za ličenje pogosto povzroča draženje, saj je kakovost sestavin premalo upoštevana. Zato so se uveljavili izdelki za ličenje, ki ne zagotavljajo le obljubljenih rezultatov, temveč imajo tudi bogate formule, ki kožo razvajajo z visokokakovostnimi aktivnimi sestavinami. Ta trend ne prinaša le prednosti za vašo kožo: ker sta nega in ličenje združena v enem izdelku, prihranite tudi veliko časa.

Naša priporočila:

  • PURITO Cica Clearing BB krema nudi vaši koži potrebno hidracijo in ji daje enakomeren ten. BB krema, obogatena z Gotu Kolo, je odlična tudi za suho, občutljivo in razdraženo kožo.
  • ILIA Beauty Super Serum Skin Tint SPF 30 je lahek serum, ki nahrani, poenoti ten kože in zmanjša drobne gubice ter nepravilnosti, kar vam daje naraven videz.
  • Lipgloss Kjaer Weis nežno obarva vaše ustnice in jim daje polprosojen in sijoč zaključek. Vsebovane certificirane bio sestavine, kot sta olje šipkovih semen ali sončnično olje, negujejo vaše ustnice.

Trend #2: nega telesa

Ko gre za pravilno nego kože, večina ljudi pomisli na obsežno nego obraza, le redki pa na nego celotnega telesa. Tega je zdaj konec: koža je največji organ človeškega telesa in ni samo na obrazu. Zato se ne smemo osredotočiti le na visokokakovostne izdelke za nego obraza, temveč na bogato nego celotnega telesa.

Naša priporočila:

  • Bio Thai Easy Cream razvaja kožo z vlažilnimi in hranilnimi aktivnimi sestavinami, ki aktivno preprečujejo suho kožo.
  • Dr. Jart+ Ceramidin losjon za telo zagotavlja vaši koži trajno vlago in aktivno preprečuje dehidracijo kože. Losjon za telo je obogaten s 5 Cera Complex in 5 5 Hyaluronic Acid Complex, ki skupaj spodbujata nastajanje kolagena v telesu in krepita strukturo kože.