Après ski za vašo kožo

Après ski za vašo kožo

Naši nasveti za brezhibno kožo tudi med smučarskimi aktivnostmi!

Ob zadostni količini snega in sonca ni lepšega kot smučanje ali bordanje. Zaradi nizkih temperatur, suhega zraka in nošenja balaklav žal naša koža postane zelo obremenjena, kar lahko povzroči izsušitev in razpokanost.

Zato si po dnevu na smučišču vzemite veliko časa za nego kože. Z našo rutino Après Ski lahko poskrbite, da vaša koža zasije tudi na smučarskih počitnicah.

1. korak: Vlaga, vlaga in še več vlage

Med smučanjem je vaša koža ure in ure izpostavljena ledenemu in predvsem suhemu zraku, kar lahko povzroči dehidracijo in pusto kožo. Da bi se temu izognili, je bistvenega pomena visokokakovostna vlažilna krema. NUORI Vital Facial Cream je lahka krema, ki koži povrne vitalnost. Krema je oblikovana z edinstveno multi-split hialuronsko kislino, ki lahko prodre globlje v kožo in obnovi naravno ravnovesje vlage v koži.

Tukaj odkrijte še veliko več vlažilnih izdelkov.

2. korak: Nov sijaj za vaše oči

Po dveh dneh na smučišču se lahko zgodi, da se podočnjaki razširijo in območje okoli oči izgubi sijaj. Ker je koža okoli oči še posebej občutljiva, lahko maske za oči pomagajo nežno razvajati utrujene in obremenjene predele. Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel obliži za oči zagotavljajo takojšnjo svežino in zmanjšajo drobne gubice. Njihov vlažilni učinek poskrbi, da oči ponovno zasijejo.

Tukaj poiščite različne kakovostne izdelke za nego oči.

3. korak: Sanjsko mehke ustnice

Suhe in razpokane ustnice niso le vizualno neprivlačne, ampak so običajno tudi neprijetne ali celo boleče. Kombinacija hladnega zraka in vlažne toplote, ki se običajno nabere pod balaklavami oz 'bufi', ne preprečuje razpokanosti ustnic. Bogata nega za ustnice bi zato vsekakor morala biti del negovalnega obreda pozimi. Ceramidin Lipair znamke Dr.Jart+ je zasnovan tako, da intenzivno neguje suhe in izsušene ustnice ter jih z izgradnjo zaščitne bariere ščiti pred izsušitvijo.

Tukaj lahko odkrijete nešteto drugih izdelkov za nego ustnic.