How To Party

How To Party

Naši nasveti za popoln make-up za novoletno zabavo

Konec leta je vse bližje in leto 2024 je pred vrati. Novo leto pomeni predvsem eno: praznovanje, praznovanje, praznovanje. Odkrili vam bomo naše lepotne nasvete za pravo ličenje, s katerim boste novo leto začeli popolnoma stilizirani.

Nasvet #1: Primer kot osnova

Če želite daljšo obstojnost ličil, primer nikoli ne sme manjkati. “re” evolve radiance locking primer znamke RMS Beauty vaši koži zagotovi potrebno vlago in ustvari brezhibno in sijočo polt.

Nasvet #2: Let it sparkle!

Na silvestrovo naj bo vaš make-up glamurozen in nenavaden – dodatna doza bleščic nikomur ne škodi. WOW! Glow Palette znamke MESAUDA je sestavljena iz 4 svetlečih osvetljevalnih tonov, ki dajejo vašemu obrazu edinstven sijaj.

Nasvet #3: Poživite svoje trepalnice

Za popoln videz je najbolje uporabiti kakovostno maskaro. Natural Mascara PANGO znamke NUI Cosmetics definira in poudari vaše trepalnice, ne da bi jih razmazala, ter jim da popolno privihanje, ki traja ves večer.

Pomembno: PRED nanosom maskare na trepalnice uporabite vihalnik za trepalnice!

Nasvet #4: Bleščeče ustnice za sijoč nasmeh

Edina stvar, ki manjka za zaokrožitev ličil, je pravi bleščilo za ustnice. Naravni lip glos znamke NUI Cosmetics daje vašim ustnicam zapeljiv sijaj, ki je dolgo obstojen in poskrbi za okrogel, brezhiben celoten videz.