Praznovanje dneva Zemlje: danes in vsak dan

Praznovanje dneva Zemlje: danes in vsak dan

Naša zavezanost okolju

Dan Zemlje je vsakoletni dogodek, ki poteka 22. aprila. To je dan, na katerega ljudi spodbujamo, da izkažejo podporo varstvu okolja, spoštujejo omejeno količino naravnih virov, ki so pri roki, ter namenijo večjo pozornost lastni porabi in vedenju potrošnikov. Cosmeterie daje velik pomen tudi trajnosti. Od leta 2018 smo podnebno nevtralni in uporabljamo okolju prijazno embalažo za pošiljanje brez plastike. Poleg tega v našem logističnem centru proizvajamo lastno električno energijo s pomočjo lastnega fotovoltaičnega sistema.

Brskajte po blagovnih znamkah trajnostne lepote v Cosmeterie še danes!

Bio Thai

Filozofija Bio Thai se osredotoča na uporabo najboljših naravnih sestavin, spoštovanje njihove celovitosti in pregled vsakega procesa preoblikovanja od začetka do konca proizvodnega procesa. Vsak izdelek želi obnoviti ravnovesje kože. Za učinkovite in vidne rezultate.

Vse formule izdelkov Bio Thai ne vsebujejo sintetičnih parfumov, sintetičnih barvil, parabenov, parafina, mineralnih olj, silicija in niso testirane na živalih.

Kia-Charlotta

Kia-Charlotta je 100 % veganska kozmetična znamka, ki ne uporablja testiranja na živalih, in se osredotoča na vrhunske lake za nohte. Kolekcija se obnavlja dvakrat letno v času pomlad/poletje in jesen/zima z dodatkom trendovskih odtenkov. Laki za nohte Kia-Charlotta so pristni in zabavni z navdihujočimi naslovi: lepota z dušo!

Kjaer Weis

Skandinavski minimalizem se sreča z duhom New Yorka: Kirsten Kjaer Weis, vizažistka rojena na Danskem in s sedežem v New Yorku, združuje ti dve nasprotji v svoji blagovni znamki. Brezkompromisna kombinacija razkošja in trajnosti – certificirane naravne sestavine vedno ustrezajo standardom luksuznih izdelkov.

Osupljiva kovinska embalaža za večkratno uporabo je še posebej trpežna – popolno utelešenje sožitja lepote, razkošja in trajnosti.

PonyHütchen

Kar se je začelo kot DIY projekt, se je v nekaj letih preoblikovalo v inovativno podjetje za naravno kozmetiko s sedežem v Berlinu. Trajnostna blagovna znamka uporablja rastlinske sestavine bio kakovosti za ustvarjanje visokokakovostnih dezodorantnih krem, mila in šamponov, ki so idealni za vse tipe kože – vključno z občutljivo kožo. Embalaža je narejena tako, da je mogoče reciklirati ali večkrat uporabiti, formule izdelkov pa so izdelane brez testiranja na živalih in veganske v skladu s standardi PETA.