Beauty meets High-Tech

Beauty meets High-Tech

Dobrodošli v novo obdobje lepote!

Visokotehnološka maska za svetlobno terapijo, ki jo izvaja Dr. Dennis Gross, zdaj ponuja učinkovito orodje proti gubicam, aknamam in pigmentaciji. Vse v enem in vse za doma. SpectraLite FaceWare PRO, ki ga izvaja Dr. Dennis Gross, potrebuje le tri minute vsakodnevne uporabe!

Visokotehnološka maska deluje s 100 rdečimi LED-lučkami in 62 modrimi LED-lučkami, ki so integrirane v masko. To odpira tri različne možnosti zdravljenja: rdeča svetloba, modra svetloba ali kombinacija rdeče in modre svetlobe.

Rdeča svetloba spodbuja naravno tvorbo kolagena in elastina za zmanjšanje gubic, pigmentacije, poškodb sonca in rdečice, istočasno pa poveča gostoto kože.

Modra svetloba se bori proti bakterijam z aknami in tako preprečuje nastanek nečistoče.

Kombinacija terapije z rdečo in modro svetlobo je usmerjena istočasno v gube in akne. Tudi rdečica se umiri, vnetja se zmanjšajo in gostota kože se znatno izboljša.

Aplikacija je zelo preprosta: po vsakodnevnem čiščenju preprosto položite masko z nastavljivim naglavnim trakom in izberite želeno metodo obdelave. Naprava se samodejno izklopi po treh minutah delovanja.
Tudi za tiste, ki so pogosto na poti, SpectraLite FaceWare PRO, ki ga je ustvaril Dr. Dennis Gross, lahko enostavno vzamete s sabo in ga polnite preko USB priključka!