Clean Girl Aesthetic

Clean Girl Aesthetic

Naravno lepa skozi minimalističen make-up

Vsakdo, ki je aktiven na platformah družbenih medijev, kot sta TikTok ali Instagram, je zagotovo opazil najnovejši trend: Clean Girl Aesthetic. To je minimalističen videz, ki se ponaša z brezhibno kožo in naravno lepoto. Naj vas navdihne novi trend Clean Girl in s pomočjo naših nasvetov ustvarite popoln minimalističen make-up.

Nasvet #1: Brezhibna polt

Clean Girl Make-up se osredotoča na enakomerno in brezhibno polt. Koža mora imeti svež in negovan videz ter delovati čim bolj naravno. Lahka podlaga ali tanek sloj korektorja je običajno vse, kar potrebujete za sijočo polt.

Naša priporočila:

  • True Skin Serum Foundation ima peresno lahko teksturo z rahlo do srednjo prekrivnostjo, ki polepša in izpopolni vašo polt.
  • Invisible Touch Concealer odlično prekrije podočnjake in madeže, ne da bi jih izsušil. Lahka, kremasta tekstura se v trenutku stopi v kožo in ustvari brezhibno polt.

Nasvet #2: Mehak sijaj

Če želite svojemu videzu dati novo dimenzijo in s tem več živahnosti, je kombinacija rožnatega rdečila za lica z svetlečim osvetljevalcem prava stvar. Z njim lahko v hipu pričarate naraven, s soncem obsijan sijaj.

Naša priporočila:

  • Sigma Beauty Blush Cheek Palette je popoln način za dodajanje barve vašim ličkom vsak dan.
  • Luminizer znamke RMS Beauty daje vaši koži ultimativni svež sijaj, ki odbija svetlobo, in pričara subtilno sijoč poudarek, ki sije od znotraj.

Nasvet #3: Sijoče ustnice

Najboljši način, da zaokrožite svoj minimalistični čist dekliški make-up je z lesketajočim se bleščilom za ustnice. Poskrbite za nežen odtenek, da poudarite moto "naravnosti", ki ga izžareva celoten make-up.

Naše priporočilo:

  • S sijajem znamke ILIA Beauty Balmy Gloss Tinted Oil so ustnice videti polnejše, kanček barve pa poudari vašo naravno lepoto.