Pravilna uporaba in učinki Jade Rollerja

Pravilna uporaba in učinki Jade Rollerja

Masaža proti staranju

Vam primanjkuje spanja in ste pod stresom pri delu? Potem si morate privoščiti obrazni valj! Ta majhna orodja resnično spreminjajo igro: preoblikujejo kožo in razvajajo dušo. Obrazni valji so narejeni iz zdravilnih kamnov, kot so rožni kremen, žad ali kamniti kristal, ki razkrijejo svoje pozitivne učinke ob stiku s kožo.

Učinek obraznih valjev

Vsakodnevno masiranje obraza z obraznim valjčkom je neverjetno sproščujoče in v nekaj minutah pričara čudovit sijaj kože. Spodbudi se pretok krvi, odstranijo toksini in spodbudi nastajanje kolagena. Rezultat je koža, ki je videti sijoča, sveža in žareča.

Kratek pregled vseh prednosti:

⫸ Učinek proti staranju
⫸ Protistresni učinek
⫸ Lajša zabuhlost in podočnjake
⫸ Razstrupljevalni učinek
⫸ Intenzivna limfna drenaža
⫸ Okrepi učinkovine v negi kože
⫸ Po uporabi naravni sijaj

Naš darilni komplet Cosmeterie, ki ga sestavljata valj iz rožnega kremena in Gua Sha, je kot nalašč za vsakodnevno uporabo, da iz kože izvlečete kar najbolje. Kamen je sestavljen iz čistega rožnega kremena s čudovitim dizajnom, ki kopalnici doda posebne poudarke. Nakupujte tukaj!

Pravilna uporaba

Obrazni valj se sme uporabljati samo na očiščeni koži. Nanesite serum ali kremo za obraz, da okrepite njen učinek z masažo obraza z obraznim valjčkom. Splošno pravilo: Obrazni valj vedno drsite od sredine navzven in ponovite gibanje 3 do 5 krat na odsek. Orodja ne valjajte naprej in nazaj. Vedno se vrnite na začetno izhodišče, nato ponovite gib.

  • Čelo: valjček postavite na sredino čela in zavrtite proti liniji las. Gib ponovite 3 - 5 krat. Nato nadaljujte od sredine čela proti sencam. Večkrat ponovite na levi in desni strani obraza.
  • Oči: Majhen valjček je namenjen za uporabo okoli oči. Najprej zaprite oči. Začnite z valjanjem od notranje veke proti senci. Ponovite gibanje na območju pod očmi, začenši z notranjega kota in se usmerite navzven proti sencam.
  • Lica: Začnite od nosnic, nadaljujte čez ličnice do senc, to gibanje večkrat ponovite na obeh straneh obraza. Tu se lahko spustite do brade, tj. začnite na sredini brade in se zavrtite vzdolž čeljustne kosti proti ušesu/sencam in si zagotovite nežen pritisk med masiranjem področja obraza.

Po uporabi obrazni valj očistite z razkužilom ali blagim milom pod tekočo vodo.

Cosmeterie nasvet: Če obrazni valj čez noč shranite v hladilniku, boste dosegli največji učinek v smislu lajšanja zabuhlosti in podočnjakov.