Meet the Founder: Zarkoperfume

Meet the Founder: Zarkoperfume

V intervjuju z Zarkom Alhmannom Pavlovom

Naš intervju serije "Meet the Founder" se nadaljuje: Tokrat smo se pogovarjali z Zarkom Ahlmann Pavlovom, ustanoviteljem danske dišave blagovne znamke Zarkoperfume. Danski parfumer združuje inovativne dišavne molekule s klasičnimi francoskimi notami in skandinavskim pridihom.

1. Povejte nam nekaj o sebi in dosedanji karierni poti.

Imam 51 let in imam dva čudovita otroka - Isaka, on je star 12 let, in Olivio, ona je stara 20 let - in čudovito žensko, s katero sem poročen že 32 let in je moja skala. Podpira me v vseh pogledih, bodisi v službenem bodisi v zasebnem življenju, je resnična močna ženska in ji veliko dolgujem. Svojo kariero sem začel v mladih letih, ko sem potoval v čudovito Francijo, kjer sem se učil o proizvodnji vina, konjaku in šampanjcu. Potem sem prešel na High-End Designer modo in odprl dve svoji čudoviti prodajalni, pa tudi spletno trgovino, vendar sem potreboval še en izziv in sanjal, da bi ustanovil svojo lastno blagovno znamko parfumov, ne z licenco, ampak sem hotel vse narediti sam. Tako sem začel študirati parfumsko kompozicijo leta 2008, trajalo je nekaj let, da sem vse dokončal in leta 2013 sem končno lahko začel z Zarkoperfume.

2. Kaj vas je navdihnilo za ustanovitev podjetja in kakšna je vaša filozofija?

Navdih nordijske kulture, v kateri je manj več. In seveda vsa voda, ki me obdaja in tudi gozd pred mano, vključno z svojimi elementi. Pomembno je omeniti, da sem si želel blagovno znamko parfumov, ki bi potovala nazaj v preteklost in vrnila parfumerja kot osrednjo figuro. Brez razmišljanja o stroških, svobodno izbiranje res ekskluzivnih surovin in ustvarjanje finih dišav. Sestava parfuma ima vedno svojo zgodbo.

3. Kakšna je zgodba za imenom blagovne znamke?

No, to je pravzaprav zelo enostavno. Moje ime je na steklenicah, ker se imenujem Zarko. Želel pa sem tudi pokazati, da je to edina prava parfumska hiša v nordijski regiji, kjer izbiram sestavine, jih mešam, zorim in na koncu napolnim.

4. Kje vidite svojo blagovno znamko čez 5 let?

Na to je precej težko odgovoriti, nihče ne vidi prihodnosti, in če sem iskren, ne bi želel videti tudi, če bi lahko. Skrivnost mojega življenja je, da se zbudim in živim vsak dan. Če povem na kratko: I live one day and one fragrance at a time.

5. Kateri parfum je vaš najljubši?

Moj prvorojeni parfum - Molecule 234.38 - je mojstrovina. Sestavljanje je trajalo skoraj 5 let.Spremljajte nas na družabnih omrežjih in nikoli več ne zamudite tekmovanj, novosti in lepotnih novic!