Skrivnost kozmetike za nego kože na alkalni osnovi

Skrivnost kozmetike za nego kože na alkalni osnovi

Spoznajte ustanovitelja

Dva prijatelja, Markus in Eileen, stojita za britansko blagovno znamko za nego kože Sönd - učinkovita kozmetična ponudba, usmerjena v občutljive in problematične tipe kože. Z Markusom smo se pogovarjali, da bi dobili nekaj vpogleda v to, kako njihova lepotna znamka lahko koristi vaši koži.

Kaj naredi Sönd tako posebnega?

Markus: "Naši izdelki podpirajo naravno alkalno okolje kože. Skoraj vsi drugi izdelki na tržišču imajo kislo pH vrednost. Zaradi tega se naša kolekcija bistveno razlikuje od ostalih. Ta pristop je pripeljal do tega, da so naši kupci dosegali rezultate, ki jih še nikoli niso videli. Naši izdelki prodrejo v plasti kože, da podpirajo celjenje in regeneracijo. Koža je na tej ravni naravno bazirana na alkalijah - prav tako izdelki, ki jih izdelujemo. "

Kakšne so prednosti nege kože na bazi alkalij?

Markus: "Alkalni pristop ponuja štiri glavne prednosti: prvič, koža se oskrbuje z vlago. Drugič, nega kože, ki temelji na bazi alkalne kisline, spodbuja naravno raven pH telesa, tj kože, in s tem zagotavlja optimalno delovanje celic, kar posledično oz. krepi naravne obrambe kože. Nazadnje je vezivno tkivo utrjeno in ohranja prožnost kože. "

Zakaj ime "Sönd"?

Markus: "Naša koža in njen videz močno vplivata na to, kako se počutimo. Na primer, če je koža nagnjena k napadom aken, bi to lahko negativno vplivalo na našo samozavest. Želimo prispevati k temu, da se ljudje počutijo dobro v svoji lastni koži. "Sönd" je navdihnjen iz besede "special", zato smo se odločili za "sond" in dodali mutiran samoglasnik, da bi ga izsledili do svojih nemških korenin.

Kateri izdelki sestavljajo vaš asortiman in ali jih je mogoče kombinirati z različnimi izdelki (drugih blagovnih znamk)?

Markus: "Trenutno imamo v svojem asortimanu 5 izdelkov: čistilno kremo, dnevno kremo, nočno kremo, serum in prehranska dopolnila. Če večina izdelkov na trgu temelji na kislini, lahko naše formule preprečijo te učinke, kar je tisto, kar želimo doseči s svojimi formulami. Zavedamo se, da je koža individualna po svojih potrebah in strukturi, zato za to ni rešitve, ki bi ustrezala vsem izdelkom. Zato stranke pozivamo, naj uporabijo tisto, kar je najboljše za njihov posamezni tip kože.

Naše formule izdelkov ne vsebujejo parabenov, sulfatov, ftalatov in formaldehida - ali drugih podobnih sestavin, ki so pod različnimi imeni. Naših izdelkov še nismo in ne bomo nikoli testirali na živalih. "

Za katere tipe kože je razvita linija izdelkov Sönd?

Markus: "Izdelki so razviti za ljudi z občutljivo in problematično kožo. Stranke, ki so nagnjene k suhim ekcemom, aknam ali luskavici, lahko dosežejo odlične rezultate. Ker imamo tako radikalno drugačen pristop do naših formul, lahko stranke opazijo izjemne rezultate v nasprotju z uporabo drugih kozmetičnih izdelkov. "

Ali obstaja časovni okvir, v katerem spremembe / izboljšave postanejo vidne na koži?

Markus: "Izboljšanje stanja kože se razlikuje od osebe do osebe. Vendar pa ljudje, ki trpijo zaradi aken, ekcemov ali suhe kože, pogosto vidijo prve rezultate že v nekaj dneh."

Spremljajte Cosmeterie na družbenih medijih, da boste na tekočem o vseh lepotnih novičkah.

Instagram
Facebook