Lepotna rutina "Me Time".

Lepotna rutina "Me Time".

Privoščite si nekaj trenutkov sprostitve!

Zelo pogosto ste ujeti v vrvež življenja in ne najdete dovolj časa zase. Zato je pomembno, da si redno vzamete nekaj časa zase in si privoščite sprostitev. Za to je idealna razvajajoča lepotna rutina – trenutki samo zase, da si napolnite baterije in osvežite kožo in lase. Tukaj je 5 korakov, ki jih lahko enostavno naredite doma:

1. korak – Takojšnja svežina

Cucumber Gel Mask Peter Thomas Roth optimalno navlaži vašo kožo z izvlečkom kumare in aloe vero za sijočo in sproščeno polt. Naš nasvet: Za dodaten hladilni učinek hranite kozarec v hladilniku.

2. korak – Vrnite sijaj svojim lasem

Deep Care Mask Hydrate & Shine znamke Ikoo vsebuje olje kamelije, olje makadamije in izvleček medu, ki spodbujajo regeneracijo las in zagotavljajo intenzivno vlago. Za izboljšano strukturo las in osupljiv sijaj!

3. korak – Otroško mehka stopala

Noge in stopala lahko v toplih poletnih mesecih otečejo, koža pa je pogosto suha. Naš nasvet: Baby Silky Foot Mask Holika Holika nudi bogato nego s karitejevim maslom, avokadovim oljem, mlekom in medom. Pravi must have za vaš lepotni večer.

4. korak – Esencialni duo

Za trenutke čiste sprostitve! Rose Quartz Roller in Gua Sha predstavljata idealno kombinacijo za mladostno, svežo kožo. Učinkovit energijski kamen pomaga krepiti limfni sistem in spodbuja tvorbo elastina in kolagena. Poleg tega imajo sredstva utrjevalni učinek in spodbujajo krvni obtok.

5. korak – Popolna manikura doma

Če želite zaokrožiti svojo razvajajočo lepotno rutino, je manikura obvezna. Dajte svojim nohtom eleganten videz, ki traja do 10 dni, z začetnim kompletom Green Flash znamke Manucurist. Okolju prijazni gel laki za nohte so izdelani v Franciji in so v celoti veganski.