Tako dobite več volumna in polnosti - tudi pri tankih laseh

Tako dobite več volumna in polnosti - tudi pri tankih laseh

Sanje o dolgih in polnih laseh

Trajni stres, hormonsko neravnovesje, zakisanost, slaba prehrana in posledično pomanjkanje hranil so med najpogostejšimi vzroki za izpadanje in redčenje las. Toda tudi redno barvanje in nepravilna / nezadostna nega lahko sčasoma poskrbi, da lasje postanejo krhki in tanjši. Z našimi nasveti lahko posledice zelo enostavno preprečite!

1. Tonik za lase

Tonik za lase vsebuje posebna hranila, ki lahko ciljno vplivajo na lasišče. Poleg tega obstajajo znanstveno preizkušene aktivne sestavine, kot je kompleks aktivnih sestavin Follicusan, ki dokazano spodbuja rast las. Kompleks vsebuje M2 BEAUTÉ serum za aktiviranje las. Gre za inovativen izdelek, ki spodbuja rast las in poživlja celo pasivne korenine.

2. Ricinusovo olje

Ricinusovo olje se pridobiva iz semen ricinusovega drevesa, ki mu pravijo tudi čudežno drevo. Viskozno olje zagotavlja veliko vlage in ohranja trepalnice in lase zdrave in gladke, kar pomeni, da se redkeje lomijo in lahko zato rastejo veliko dlje in gosteje. Poleg tega ricinusovo olje prodre v globlje plasti kože, kjer dodatno krepi in neguje korenine las. Najbolje je, da enkrat na teden nanesete hladno stiskano ricinusovo olje na lase, masirate in pustite delovati nekaj ur. Nato lase večkrat sperite s šamponom, dokler ne odstranite vseh ostankov.

3. Pospeševanje rasti las s hranili

Te lahko jemljemo v obliki prehranskih dopolnil ali določenih živil. Med drugim pri zdravi rasti las sodelujejo naslednja hranila: vitamin C, vitamini skupine B, vitamin E, železo, cink, biotin, folna kislina, kremen. Še posebej jih najdemo v rastlinskih oljih, oreščkih, zelenjavi, stročnicah in sadju.

Lahko pa uporabite prehranska dopolnila, ki se zanašajo na te učinkovine, na primer tablete za podporo rasti las Neofollics. Vsebujejo učinkovito kombinacijo najboljših in naravnih sestavin, ki od znotraj spodbujajo zdravo rast las.

4. Ječmenova trava

Ječmenova trava je listje mladih ječmenovih rastlin. Koncentracija hranil je tu še posebej visoka, ker se trava pobira v zgodnji fazi rasti. Zato vsebuje visoke količine vitamina B, kalcija, železa, vitamina C, vitamina B1 in cinka in je v obliki praška idealna za spodbujanje rasti las. Za to lahko v vodi raztopite približno eno do dve žlički visokokakovostnega bio praška iz ječmenove trave in zaužijete enkrat na dan.

5. Šampon in balzam, ki spodbujata rast las

Vmes so na tržišču tudi številni šamponi, balzami in maske za lase, ki preprečujejo izpadanje las, ščitijo pred lomljenjem in spodbujajo rast.

Šampon Head & Hair Heal Maria Nila vsebuje vitamin E, apigenin in peptide, ki stimulirajo lasne mešičke in s tem zagotavljajo povečano rast las, oleanolna kislina pa preprečuje izpadanje las ob redni uporabi.

Zasluge za fotografije: Kristoffer Jensen via Unsplash