Naši nasveti za nego v hladni sezoni

Naši nasveti za nego v hladni sezoni

Preživite praznični čas s sijočo kožo in sijočimi lasmi

Koža in lasje so zlasti v teh ledenih temperaturah zelo obremenjeni. Suhost in dolgočasnost sta običajno nezaželena spremljevalca. Za vas imamo popolne izdelke za nego, s katerimi lahko v zimskih mesecih vsak dan razvajate svoje telo.

Nasvet #1: Nežna nega za občutljivo kožo

Kaj je boljšega kot vroča prha po čudovitem zimskem sprehodu? Pravi izdelki za nego vam lahko pomagajo, da vaše zamrznjeno telo vrnete v življenje z novo energijo. Izdelek za prhanje I WANT YOU NAKED posebej nežno očisti in telo ovije z osvežilnim vonjem mandarine in lovorja. Za mehko in negovano kožo poskrbi tudi vlažilna formula sredstva za umivanje rok in telesa Elderflower znamke L:A BRUKET.

Nasvet #2: Bogate formule za več sijaja in volumna

Za ohranjanje poletnega sijaja vaših las pozimi so vam lahko v pomoč negovalne učinkovine v negovalnih izdelkih. Šamponi Rahua, kot je Colour Full Shampoo, razvajajo vaše lase s pomembnimi hranili od korenin do konic ter poskrbijo za sijoč in svež videz.

Poleg tega ne smete izpustiti vlažilnih olj za lase, kot je Fushi Really Good Hair Oil, ali olj, kot je NUXE Huile Prodigieuse, saj imajo intenzivne negovalne lastnosti za vaše lase in lasišče.